|
|
||||
|
||||
![]()
τι 3,5 λιτρα, τι γιαλα... το ειδιο πιστευω ειναι... δεν κανεις και πολλα... μπορεις να καληψεις το μοτερακι. το αντιχλωριο μπορεις να το μετρισεις με συριγγα,
Χρειαζεσαι οπως δοιποτε ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ!!! πολυ ακρηβα το βρηκες... εγω με 70 πηρα το 60αλιτρο μου, με φιλτρο κ θερμοστατη. μαλλον δεν εψαξες και πολυ... οπως ειπε κ η φιλη ποιο πανω, 25-35 λιτρα ειναι το ιδανικο!!
|
|||
|
|||
![]()
Έψαξα όλα τα μαγαζιά στην Καλλιθέα , μάλλον βιάστηκα ,αλλά φοβήθηκα μην πεθάνει στη γυάλα .
Μήπως υπάρχει κάποια πρόταση για πολύ μικρό ,σε μήκος , θερμοστάτη? |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειχα παρει εναν μικρο για το 15αρι μου 8-9 ευρο, καπου εκει... ποσο το πηρες αυτο?
βαλε καμια αγγελια για κανενα 25αρι... πρεπει να βρεις πιστευω...
|
|||
|
|||
![]()
Το extra μικρό ενυδρειάκι εαν εννοείς 25¤.
Εκεί που το πήρα ειχε θερμοστάτη 25αρι αλλά δεν χωρούσε στο μήκος , θα ψαξω να βρω κάποιον κοντό. Για την κρυπτοκορίνα καλά έκανα και την έδεσα στο ξυλάκι ? Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε αυτόν τον θερμοστάτη :
http://www.koicarp.net/Aquatic_Secti.../newattino.jpg |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με το προηγούμενο μου ποστ ήθελα να σε αποτρέψω από ακριβώς μία τέτοια κίνηση... Αν έψαχνες καλύτερα θα έβρισκες κάτι πολύ πιο φθηνό και κομπλέ σετ με λάμπες που θα χρειαστείς για φυτά. ¶γγελος |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ για την πρόταση του θερμαντήρα , είδα επίσης στο internet έναν mini της Hydor στα 7.5 W. Θα ψάξω αύριο να βρω έναν από τους δύο .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
subukin σε 10λιτρη γυάλα | Γιάννης | Χρυσόψαρα | 1 | 30-11-08 12:43 |
Πως μια γυάλα γίνετε ενυδρείο? | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 03-11-08 06:03 |
ενυδρείο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ή Δώρο?? | dialpistis | Ζωοτόκα | 14 | 14-06-06 19:27 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |
Δώρο ενας μονομάχος, δέχομαι συμβουλές | pani | Bettas | 30 | 20-05-04 13:20 |