|
|
|||
|
|||
![]()
οκ φιλε μου....το απογευμα θα γινει η 'επεμβαση'....
![]() ------------------------- παιδες ειμαι πολυ χαρουμενος... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sharky13 : 02-01-09 στις 18:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω...δυστηχως....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο ;
|
|
||||
|
||||
![]()
αν καποιο μερος απο το χαλικι δε το επλυνες το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι συχνες αλλαγες νερου και το προβλημα σου θα διορθωθει .....θελει υπομονη και αλλαγες νερου ........να τραβας νερο απο την επιφανεια οταν θα βγαζεις
τα αλλα σεναρια ξεχνατα τζαμπα μπελαδες να ξεστηνεις το ενυδρειο μου εχει τυχει να μαζευτουν φυσαλιδες σαπουναδα σε νεο ενυδρειο μπολιασμενο κανονικα και χωρις χαλικι αν δε ειστε σιγουροι για κατι μην ειστε απολυτοι .......φιλικα εννοειται
|
|||
|
|||
![]()
ποιος ηταν απολυτος;
παντα φιλικα, δεν τσακωνομαστε, κουβεντιαζουμε και συζηταμε |
|
||||
|
||||
![]()
και εσυ πως εισαι σιγουρος οτι η σαπουναδα δεν ειναι αποτελεσμα καποιου στερεου στο χαλικι και οτι οι αλλαγες αρκουν για να πλυνουν το χαλικι ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Πόσες φυσσαλίδες διοξειδίου χρειάζομαι? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-02-08 15:22 |
NUTRAFIN CO2. Φυσσαλίδες σαν τρελές!!! | giannis_neo_iraklio | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 29-07-07 14:57 |
Φυσσαλίδες από τις ρίζες των φυτών | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 05-05-07 23:06 |