|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Διαμαντι, και πολυ ψαγμενο σε επιλογες. Πολυ καλη επιλογη φωτισμου για ενυδρειο χωρις παροχη CO2. Η μικρη ιχθυοφορτιση και η επιλογη των espei επισης.Λιπανση δεν αναφερεις.
Σε βοηθησε καποιος εμπειρος φιλος στις επιλογες σου, η απλως ηξερες απο πριν τι ηθελες; Οπως και να χει, χιλια μπραβο,μου αρεσει πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τα καλα σας λογια.λιπανση προς το παρον δεν χρησιμοποιω.το ενυδρειο στηθηκε με τη βοηθεια του poceidonbc και πρεπει να τον ευχαριστησω και δημοσια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτον εννοουσα
![]() Μπορεις να ξεκινησεις ελαφρα λιπαση με μετρο σιγα σιγα καθως και ταμπλετες στις ριζες του εχινοδορου. Εχεις μικρη ιχθυοφορτωση και τα φυτα οσο μεγαλωνουν θελουν φαγακι. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο το ενυδρείο σου μπράβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο.
Συγχαρητηρια. Εγω θα εβαζα "κατι" χαμηλο τουλαχιστον στα δεξια παντως.
|
||||
|
||||
![]()
Λιπασματα δεν εχω ριξει ακομα γιατι μεχρι στιγμης δεν μου εχουν παρουσιασει σημαδια ελλειψης αν και στην αλλαγη νερου επειδη χρησιμοποιω 50% νερο οσμωσης συμπληρωνω αλατα ανωσυστασης seachem equilibrium για το νερο οσμωσης, το οποιο ειναι πλουσιο σε θρεπτικα στοιχεια για τα φυτα. Σε περιπτωση που μου δειξουν καποια ελλειψη στο μελλον θα ριξω και απ' τα αλλα.
Φιλε delta υστερα απο αλλαγες στο aquascape μου αρεσε περισσοτερο ετσι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Δεν εχεις δωσει μετρηση) - Για την kH βαζεις κατι? (αν οχι, εχεις 12 στη βρυση και πεφτει στο 6 με 50% μιξη?) Λογικα (οχι απαραιτητα ομως) με τοση kH το νερο της βρυσης πρεπει να αρκετα σκληρο και να εχει και ψηλη gH. Αν προσθετεις και ηλεκτρολυτες πρεπει να ελεγξεις που φτανει η gH. Λιγο πιο κατω απο 5 η kH θα ηταν καλυτερο για τα ψαρια αυτα. Εγω θα προτεινα μονο ιχνοστοιχεια (πχ seachem flourish), ψαξε το λιγο. ΥΓ μου φαινεται λιγo χαμηλη (6,8 ) η μετρηση του pH με τοση (6) kH. Με τι μετρας? ΥΓ2 με την πρωτη ευκαιρεια αλλαξε τον θερμαντηρα με ενα πιο μικρο (πχ 1w/lt) για λιγο περισσοτερη ασφαλεια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο ενυδρειο, με φινετσα και στυλ ξεχωριστο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |