|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Και απο "γηινα" υλικα που δεν "χαλανε" το νερο.
ΥΓ το ξεκαθαρισα στο πρωτο μου ποστ, οτι δεν αναφερομαι στο οπτικο μερος της διακοσμησης. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.......Εχω τοποθετησει την διακοσμητικη αφισα πισω στο ενυδρειο μου αλλα δυστυχως δεν κανει δουλεια......Η υγρασια κανει την αφισα να εφαπτεται σε ορισμενα σημεια με το γυαλι και φαινεται αηδια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε καμινετο να τη ζεστανεις.δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα ζαρωσει. σου ειπε ο Χοντρος... χαρτονι. γιατι δε διαβαζεις αυτα που σου γραφουμε...τι ρωτας τοτε. κοιτα στα παραπανω
|
|
||||
|
||||
![]()
Η άλλη λύση είναι -> με χαρτί κουζίνας υγρό μουσκεύεις όλη την πλάτη και κάνεις την αφίσα να εφάπτετε παντού.
|
||||
|
||||
![]()
OK ευχαριστώ!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο μετα δεν θα στεγνωσει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μένει κολημένο, (τουλάχιστον εδώ και 2 χρόνια
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός ενυδρείου | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-04-07 14:08 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Andros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 15-04-07 20:52 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |
Μετακόμιση Ενυδρείου | unreg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 14-09-05 16:34 |
Διακόσμηση ενυδρείου | Μάνος Καλονόμος | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 03-06-05 16:32 |