|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο εχουμε ψαρια τασο και οχι φιδια....
σηκωνει μεγαλη κουβεντα αυτο ....αναπαρασταση κυνηγιου..θα χρειαστεις μερικα στρεμματα οχι ενα ενυδρειο που το τρωκτικο δεν εχει που να παει... επισης να προσθεσω εδω οτι ριχνω στα ψαρια μου ζωντανες δαφνιες και grindal...αλλα το κανω με πληρη υνειδηση και δεν προσπαθω ουτε να το δικαιολογησω αλλα ουτε και να πω οτι αναπαριστω τη φυση... ας κανει καθενας οτι νομιζει...αλλα να μη νομιζει οτι ειναι και το σωστο...
|
||||
|
||||
![]()
Εγω επειδη θα εφευγα διακοπες, εκανα φετες ενα phractocephalus και τον πεταξα στη λιμνη με τα χρυσοψαρα.
Τι αλλο μπορουσα να κανω? Θα μπορουσα να ριξω τα παιδια του γειτωνα θα μου πεις ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οχι για τα παιδια βεβαια αλλα για τις γειτωνισσες ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
ανατριχιασα...
|
|
||||
|
||||
![]()
θα πρεπε αφου με μερικα εξοδα θα μπορεις να αποφευγεις να βασανιζεις τα χρυσοψαρα αλλα και το ψαρακι σου-το οποιο αν δεν εχεις πισινα ειναι απο τωρα καταδικασμενο- μιας και με τον τροπο που ειπες επιβαρυνεις τρομερα το νερο απο τυχον υπολειματα τροφης και επιβαρυνεις και το ψαρι αφου ειναι ακαταλληλα τα χρυσοψαρα και του κανουν κακο
για ξανασκεψου το...
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() καμια φορα νιωθω και τυψεις ακομα κ για αυτο που τοσο μ αρεσει ,οπως και να το κανουμε οσο και να τα φροντισουμε ειναι κλεισμενα σε τζαμια ------------------------- Παράθεση:
![]() τον αλλο το βλακα βαραει το ψαρι με το σφυρι! αυτος και ο Ηρακλης που νικησε τα τερατα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη meas3467 : 07-03-09 στις 01:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|