|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο μου αρεσε περισοτερο το δευτερο γιατι δεν θα εχεις το καθε λιγο και λιγακι κοψε φυτεψε αλλα και το πρωτο ειναι καλο για τις κοκκινες οπως ειπαμε.
Παντως πιστευω οτι κατι καλο θα βγαλεις παλι γιατι εχεις πολυ χωρο να κανεις τα δικα σου σχεδια τωρα για γωνιες μπουρμπουλιθρες και δυτες αστα αυτα θατα κανω εγω αντε και γρηγορα ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο μου αρεσε με μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα..γιατι εχει μια διαφορετικη δυναμικη...τα αλλα 2 ειναι νωχελικα και ηρεμα ενω στο πρωτο η μπλυξα "δινει μαχη" για να ξεφυτρωσει αναμεσα στις πετρες....
με παραπεμπει στη δυναμικη και στην επιμονή των φυτων που συνανταμε κατα κωρον και στη φυση...
|
||||
|
||||
![]()
Το Δευτερο μακραν!
Πολυ ηρεμο και ξεκουραστο και θα αναδεικνυει και το κοπαδι σου!
|
||||
|
||||
![]()
Το 4ο να κανεις αρχηγε!
![]() Οποιο και αν αποφασισεις να κανεις κουκλα θα βγει !!!! Απο τα 3 προτεινω το πρωτο χωρις τα ψηλα φυτα στο πισω μερος (acicularis ? ) .
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη νομιζω οτι ολα ειναι θεμα γουστου του καθενα μας ξεχωριστα δημιουργησε με την φαντασια σου και να ξερεις θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα γιατι θα αρεσει πρωτα σε εσενα!Καλη επιτυχια!
|
|
||||
|
||||
![]()
+1 ΣΥΜΦΩΝΩ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|