|
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστω,ναι το ηξερα απο την αρχη οτι δεν μπορω να βάλω κορυ με το χαλικι.Στο μυαλο μου εχω ενα set-up μονο με σκαλαρια.Ισως και για το στησιμο αυτο ηταν καλυτερα αμμος αλλα μου κολλησε το χαλικι και το εβαλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλή επιτυχία!!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα και ενα post αλλα δεν ξερω γιατι,δεν ειχα απαντηση.Αλλα μαλλον ηταν δικο μου λαθος εξ'αρχης,επρεπε να το γραψω εδω.Θα ηθελα να μου απαντησετε αν η ημερομηνια που αναγραφεται στα υγρα test(εγω εχω της Nutrafin) ειναι παραγωγης η ληξης?Και αν μπορω να ριξω PH και Σκληροτητες με τυρφη.
Ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος... |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου χρονια πολλα!!
οι μερες ειναι εορταστικες και η κινηση πεσμενη.....μην ανησυχεις και θα σου απαντησουν...για τα τεστ της nutrafin δε τα εχω δει ποτε μου....οποτε περιμενε καποιον που τα χρησιμοποιει να σουαπαντησει..η ρωτησε στο καταστημα που τα πηρες....αν εχει τα γραμματα lot ειναι ημερομηνια ληξης.. οσο για την τυρφη η απαντηση ειναι ναι...αν κανεις μια αναζητηση εδω θα βρεις πολλα ποστ για την τυρφη και τη χρηση της...
|
||||
|
||||
![]()
Οχι απαραιτητα, στα APi ειναι ημερομηνια εμφιαλωσης το lot.
|
||||
|
||||
![]()
λαθος....το exp αν εχει ειναι ημερομηνια ληξης....το lot ειναι αλλος κωδικος..ευχαριστω σπυρο...
|
|