|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομιζω, οπως σου ειπα παρατηρα τες και αν δεις αντιδραση μειωσε το εξελ. Εμενα οι amano ακομα και με το καλιο αν το ριξω με μιας τρελλαινονται και φερνουν σβουρες, οποτε τωρα το ριχνω λιγο λιγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ασε εμενα οι αμανο αυτες οι 6 ειναι απο την μετακομιση υπηρχαν για πανω απο 2 ωρες στο ενυδρειο χωρις καθολου νερο δεν τις εβρισκα για να τις βγαλω για τιν μετακομιση και τωρα προσπαθω να το ξαναστησω και τις ειδα τυχαια
δεν παμε καλα!!!!!!1
|
|||
|
|||
![]()
Οι αμανο ειναι σκυλια ! ισως οι πιο ανθεκτικες γαριδες και ζουν και πολλα χρονια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι και εγω αυτο παρατηρησα κριμα που δεν αναπαραγωνται σε γλυκο
|
||||
|
||||
![]()
alex που θα βρουμε γυρω στις 10 red cherry????
|
|||
|
|||
![]()
Στα μαγαζια
![]() Θελω κι εγω καμια 10αρια οποτε αν ξερει καποιος να μας πει καποιο μαγαζι που εχει, ας μας πει. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο λεω και εγω να βρουμε κανενα μαγαζι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προταση για λιστα χομπιστων με αναπαραγωγες | milion | Tanganyika | 3 | 30-11-11 14:46 |
Θανατος Γαριδων | Krisos | Γαρίδες | 33 | 02-12-10 22:43 |
Λιστα φυτων για υφαλμυρα ενυδρεια. | Raven | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 2 | 21-07-10 21:00 |
Λιστα δωρων λαχειοφορου αγορας κοπης πιτας μελων Β. Ελλαδος | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 23-01-06 18:37 |