|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχη. Ελπιζω αυτή τη φορα όλα να πανε καλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,τελικα χθες εστησα το νεο μου ενυδρειο,εβάλα υπόστρωμα χαλικι,τα ξύλα και τα πρωτα φυτα.Το νερο ακομα ειναι θολο αλλα πιστευω πως ειναι λογο τον ξυλων.
Πήγα σε ενα φαρμακειο να ζητησω αμμωνια αλλα δεν ειχαν(η τουλαχιστον ετσι μου ειπαν.) Καπου διαβασα πως μπορω να ριξω τροφη μερα-παραμερα για να ανεβασω την αμμωνια ισχυει?. Εκανα μια μετρηση σημερα και ειχα αμμωνια περιπου 0.5-1mg ,αυτη εμφανιστικε λογο των φυτων? |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλη αρχη πατριωτη.
Και μενα τα αγαπημενα μου ειναι τα σκαλαρια και μια και πετυχα αναπαραγωγη αν θελησεις εχω να σου δωσω. Οσο για το στρωσιμο για να μην ψαχνεσε με αμμωνια αν θελεις μπορω να σου δωσω μπολι για πιο γρηγορα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστω,Θα σου στειλω pm,ειμαι απο Αλιβερι αλλα θα κατεβω καποια στιγμη Χαλκίδα να αγορασω καποια πραγματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ οποτε θες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη νεα αρχη λοιπον.
Αφου εβαλες χαλικι και οχι αμμο, ξεχασε τα κορυ ως συγκατοικο.
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστω,ναι το ηξερα απο την αρχη οτι δεν μπορω να βάλω κορυ με το χαλικι.Στο μυαλο μου εχω ενα set-up μονο με σκαλαρια.Ισως και για το στησιμο αυτο ηταν καλυτερα αμμος αλλα μου κολλησε το χαλικι και το εβαλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλή επιτυχία!!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|