|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
-Όταν ζητάς σύριγγες από το φαρμακείο της γειτονιάς σου, και στα καπάκια του βγάζεις μερικά σακουλάκια με ασπρες σκόνες για να σου ζυγίσει στην ζυγαριά ακριβείας καποιες μικροποσότητες...
|
|
|||
|
|||
![]()
-Πας ταξιδακι σε τροπικο προορισμο και οταν γυρνας οι περισσοτερες φωτογραφιες που τραβηξες εχουν να κανουν με φυτα και οχι με τοπια η με αξιοθεατα.
-Βλεπεις πιο πολυ "live ντοκυμαντερ ενυδρειο", παρα τηλεοραση. -Στηνεις νεο ενυδρειο γεματο φυτα και μετα σκεφτεσαι "τι ζωντανα να βαλω που να αναδεικνυουν τα φυτα μου;" -Βλεπεις το πανακριβο βαζο baccara που αγορασε η γυναικα σου και σκεφτεσαι οτι θα γινοταν ενα super nano με φυτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα εχει κι αλλα πολλα ακομα..εσυ μπορεις να γραψεις για τις αλγες αν θες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ ρε παιδιά τα αγαπάω πολύ τα φυτά μιλάμε τα ενυδρεία μου είναι τίγκα στα φυτά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω οτι η υπερβολικη ενασχολιση με τα φυτα κανει το ενυδρειο να χανει τη φυσικοτητα του το να καθεσαι να τα κλαδευεις με το χαρακα δλδ να μη σου ξεφυγει τιποτα και γενικως το να δειχνουν ολα στην εντελεια δεν μαρεσει η μαλλον μαρεσει στο ματι αλλα δεν με ικανοποιει πλεον
υπαρχουν πολλα πολυ ωραια φυτεμενα ενυδρεια που ειναι ομως αγρια στην οψη οπως ενα που εχεις παρουσιασει raven και πανω απολα τα ψαρια ![]() μη σας το χαλαω ομως ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κολλημενος με τα φυτα ειναι να μην σου κανει καρδια να πεταξεις τα κλαδεματα σου ..και οσα και να βγαζεις ..οσο συχνα....να τα κρατας και να γεμιζεις το σπιτι λεκανες και λεκανακια μεχρι να βρεις που θα τα δωσεις....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο "Ron Shimek" | accnt | Παραλία - Beach Bar | 14 | 03-10-07 17:09 |
"Ευκολα" φυτα και συντηρηση.... | silver | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 25-10-04 01:16 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |