|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλη τυχη.
Ενημερωνε. υγ τι αρτεμια πηρες? diy τα φτιαχνεις ετσι?
|
||||
|
||||
![]()
εγω την καλλιεργω σπυρο....αλλα μεχρι να παραγγειλω αυγα εχω τα φακελακια της σερα...εχουν καλο ποσοστο εκολλαψης..
|
||||
|
||||
![]()
απο τα 140 περιπου αυγα (τελικα τα μετρησα
![]() (τα αυγα εχουν κλεισει περιπου 36 ωρες...)
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα αφαιρέσουν μόνοι τους οι γονείς. Συμβαίνει συχνά, το θέμα είναι βέβαια, να μην ασπρίσουν πολλά περισσότερα. Συνέχισε την παρατήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
|
||||
|
||||
![]()
το πρωι ηταν ενα μονο χρηστο...οντως το θηλυκο το "εμβολισε" κανα 2 φορες...αλλα προφανως δε μπορεσε να το αφαιρεσει....τωρα βλεπω 5 αυγα..οχι στο ιδιο σημειο......τα αφηνω λοιπον και συνεχιζω την παρατηρηση...
ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό Πάνο!
![]() Βιντεάκι θέλουμε, να μας φτιάξεις πάλι, όπως και με το προηγούμενο! ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω χοντρουλη....ειμαι πολυ συγκρατημενος γιατι τα μεν ψαρια ειναι εμπειρα...εγω δε ειμαι απειρος..
![]() αν προχωρησει η διαδικασια θα τραβηξω βιντεο.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καμια 50 αυγα ειναι οκ...αλλα αυξανονται πολυ τα κρουσματα...και τα αυγα μειωνονται....τι μπορω να κανω?? καποιο αντιμυκητιασικο (εχω το fungi-stop της tetra) μπορει να βοηθησει??
|
||||
|
||||
![]()
Ω..κριμα !
Τουλαχιστον εσενα τρωνε τα ασπρα αυγα.... Εμενα οι δισκοι τα τρωνε ολα....... |
|
||||
|
||||
![]()
οσο γιαυτο δεν εχω παραπονο...εμενα θα με φαει (μου δωσε κανα 2 τσιμπιες η μανα αλλο πραγμα...) αλλα τα αυγα της δεν τα τρωει....
![]() μπορει να χαλανε τα αυγα απο τη σκληροτητα του νερου?? εχω αυτη τη στιγμη gh 7, kh 5...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Σκαλαριων | hrayr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-10-07 19:14 |
γεννα σκαλαριων | Ryu | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 26-09-07 13:12 |
Γεννα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 13-04-06 09:12 |
θανατοι γονων σκαλαριων... γιατι; | notos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-01-06 15:42 |
συμπεριφορα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 22-12-05 12:26 |