|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλέ τότε θα πρέπει να πας σε άγριους δίσκους
![]() Ομως επειδή είναι η πρώτη σου προσπάθεια θα έλεγα να αρχίσεις κανά 2 χρόνο με ήμερους και μετά βουρ για αγριάδες . Μια πρόταση είναι οι santarem ( έτσι ψάχτους ) http://www.thatpetplace.com/pet/group/5512/product.web Στο λίνκ είναι άγριο πιασμένο ψάρι αλλά μπορείς να βρείς και εκτροφής με τα ίδια χρώματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και ως κάτοχος santarem έχω να πω ότι απλά είναι υπέροχοι. οι εναλλαγές που κάνουν στα χρώματα τους ανάλογα την διάθεση είναι εκπληκτική.
ψάχνοντας στο internet για φωτογραφίες θα πάθεις μια σύγχυση γιατί θα βλέπεις σε κάθε φωτογραφεία και άλλο ψάρι. μην ξεγελαστείς είναι το ίδιο. και ανάλογα την διάθεση παίζει από σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρο, μέχρι ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί. |
|
||||
|
||||
![]()
και μερικές φωτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μήτσε τούμπανο οι ψάρηδες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Με αφορμή τα παραπάνω μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει τα βασικά είδη δίσκων και καποια χαρακτηριστικά τους. Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() πολλά δεν έχω πει ακόμα. τα αφήνω να τα πω όλα μαζί για να μην το κάνω σήριαλ. οι ταινίες μεγάλου μήκους μου αρέσουν καλύτερα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποποπο!!ωραίος.ματόχαντρο να βάλεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι υπάρχει κάποιος στον Πειραιά που έχει κάνει αναπαραγωγή σε άγριους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α!!! απλά το χει καταφέρει κάποιος όχι οτι συνηθίζεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχουν καταφέρει πολλοί στην Ευρώπη τουλάχιστον .Απλά εγώ ξέρω έναν που έχει πετύχει συνεχόμενα μεγαλώματα άγριων δίσκων.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οκ!! αλλά φαντάζομαι οτι πρέπει να ασχολείσαι καθημερινά για να το πετύχεις! δηλ με τα καθαρίσματά τους τις τροφές τους θερμοκρασίες αλλαγές νερου κτλ... Επίσης μια ερώτηση που πάντα ξεχνώ να κάνω είναι τι γίνεται αν βάλουμε 2-3 άγριους σε ενυδρείο που ίδη υπάρχουν ήρεμοι δίσκοι!! υπάρχει πιθανότητα να τσαμπουκαλευτούν?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβληματισμός: ¶γρια πιασμένα ψάρια | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 16-12-08 13:02 |
Ο προβληματισμός του νέου: Φτου κι απ' την αρχή? | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-02-08 21:33 |
Προβληματισμός... | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 23-10-07 00:31 |