|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι μικρες αγγελιες σε αυτο τουλαχιστον το φορουμ και κατα την γενικοτερη μου αποψη στο πως λειτουργει το συγκεκριμενο φορουμ, ειναι δευτερευον θεμα (για να μη πω τριτευον και τεταρτευον
![]() Για αυτους που γραφονται για να βαλουν αγγελια για ψησταρια, δεν το συζητω καν. Κατα καιρους δε, κι εχει συμβει πολλες φορες ολα αυτα τα χρονια, ενεργα μελη αλλων φορα, αποφασιζουν να γραφτουν εδω μονο οταν εχουν κατι να πουλησουν για να αυξησουν τις πιθανοτητες να βρουν αγοραστη, και εξαφανιζονται μετα. Μπορει καποιους να μην τους πειραζει, εμενα με ενοχλει ομως. Θελω οσο αυτο ειναι δυνατον οποιος γραφεται να γραφεται για να συμμετεχει κι επειδη τον ενδιαφερει το σπορ, κι οχι για να πουλησει κατι. Ισως βρισκει πολλους αντιθετο αυτο, αλλά η αποψη μου για το φορουμ ειναι οτι ειναι ενα φορουμ συζητησης, κι οχι ενα φορουμ αγγελιων (που βλεπω να εχουν αυξηθει και πολυ τελευταια). Κι επειδη πολλοι κατα καιρους με εχουν πει φασιστα, καμω χρηση του χαρακτηρισμου και δεν το συζηταω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τοτε θα προτινω να ανανεωθει ο σχετικος κανονισμος των αγγελιων για τις μη ενυδρειακου περιεχομενου αγγελιες ωστε να υπαρχει ιση μεταχειριση σε ολες γιατι και γω ειδα τωρα τελευταια οτι διαγραφηκε αυτη με τα τηλεκατευθηνομενα και κατα καιρους εχουν μεινει πολλες αλλες-τουλαχιστον οτι ισχυει να ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις και οχι οποτε το θυμιθει-παρατηρισει καποιος
|
|||
|
|||
![]()
Αμα εσυ που εισαι ενργο μελος θελησεις να πουλησεις ενα αυτοκινητο, εγω δεν εχω προβλημα ομως.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου χαχχα
![]() σα να λεμε δεν μπορει να γραφει σε κανονισμο οτι οποιος κανει πρωτο ποστ αγγελια μη ενυδρειακου περιεχομενου να διαγραφεται το ποστ ? ε τι φασισμο εχουμε μονο στα λογια? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οι φασιστες ειναι γνωστο οτι δεν ενημερωνουν και πολυ!
Θα το κοιταξω καποια στιγμη. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσε ίσως να υπάρχει ένα minimun post number και από εκεί και πάνω να επιτρέπετε σε κάποιο μέλος να κάνει μια αγγελία.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δικο μου ειναι το "μαγαζι" και δεν γουσταρω τετοιες αγγελιες. Για αλλα θεματα μπορει να το συζηταμε, σε αυτο οχι. Και αφου ειναι δυσκολο αυτο να "μεταφραστει" σε κανονισμο δεν χρειαζεται να το κουραζουμε.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ | chemical mac | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 18-07-08 11:36 |