|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
-Μηπως αυτο ειναι "Μυθος"??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα περιμενες σοβαρη απαντηση σε αυτο?
![]() Νομιζω πως μονο εκει που τις γεμιζουν θα παρεις υπευθηνη απαντηση. Και θα την μεταφερεις μετα και εδω. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χοντρέ μου φίλε,
μιας και έκανες τον κόπο να γράψεις το σεντόνι δεν κάνεις και ένα σχηματάκι και να το σουλουπώσεις όλο μαζί να ανέβει σαν υπόμνημα;;. Γιατί σε λίγο καιρό που θα ξαναχρειαστεί θα ψάχνουμε το post. πάντα καλά, Caverman. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια που τα είπαμε όλλα μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείτε σε τι πιεση πρόπει να ρυθμίσω τον ρυβμιστή
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνα με τις οδηγιες του aquaristic, πρεπει να ειναι στο 0.5 εως 1.0.. Ανοιγεις τη στροφιγγα της μπουκαλας τερμα μειον μια στροφη.. Τοτε, το 1ο μανομετρο σου δειχνει την πιεση της μπουκαλας.. Μετα, ανοιγεις τη στροφιγγα του μανομετρου μεχρι να παει η πιεση εξοδου στις τιμες αυτες.. Καλυτερα πηγαινε το στο 1, η και λιγο παραπανω, γιατι μετα, οταν ανοιξεις και τη βελονοειδη, θα πεσει ελαφρως.. Ειναι λιγο μανουρα στην αρχη μεχρι να το σταθεροποιησεις, θελει υπομονη, και ο,τι πειραζεις να περιμενεις μετα, γιατι αργει να ισορροπησει το συστημα.. Αν δηλαδη αυξησεις π.χ. Την παροχη απο τη βελονοειδη, θελει λιγο χρονο μεχρι να σου δωσει περισσοτερες φυσαλιδες.. Παρακολουθηση τις πρωτες μερες, και θα το βρεις..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μπουκάλες από αυτές γεμάτες οξυγόνο για ασθενής, γίνεται να κάνω κάποια μετατροπή και να τις χρησιμοποιήσω για CO2, και αν ναι τι μπορώ να κάνω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Μπουκάλα co 2 καινούρια μπορώ να την χρησιμοποιήσω απ ευθείας χωρίς την μετατροπή?Έχω δει φώτο ,κρατάνε την κάνουλα ανοιχτή, δένοντας την με μονωτική ταινία η με tire up και έτσι δεν απαιτείται η στρόφιγγα (μετατροπή).Το λειτουργεί κάποιος με αυτό τον τρόπο? Από κατάστημα με πυροσβεστικά που ρώτησα μου είπαν πως εσωτερικά ο πυροσβεστήρας co 2 έχει σωληνάκι μέχρι κάτω λίγο ποιο πάνω από τον πάτο το οποίο τραβάει το co2 σε υγρή μορφή.Σε κάποιο άλλο site διάβασα πως δεν επηρεάζει αυτό για την χρήση που το θέλουμε(ενυδριακή )ΙΣΧΥΕΙ??Υπάρχει πάντως η δυνατότητα αφαίρεσης του σωλήνα, απλά για την πρώτη φορά(για να μην πάει χαμένο το υλικό μιας και είναι γεμάτος) πρέπει ο πυροσβεστήρας να τοποθετηθεί ανάποδα. Διαφορά στο θέμα ασφαλείας δεν υπάρχει μου είπαν μεταξύ κάνουλας - στρόφιγγας. Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω τελικά και δεδομένου ότι τα διπλά μανόμετρα (τα περιμένω από internet)κουμπώνουν και στην μανίσια κάνουλα γιατί να γίνει η μετατροπή που μου ζητάνε 20-25 ευρώ παραπάνω και 10 ημέρες αναμονή(για Θεσσαλονίκη)? |
|
||||
|
||||
![]()
Kάνει κάνει, τέτοια έχει φίλος μου για το ενυδρείο του εδώ και 4-5 χρονάκια.
|
![]() |
Tags |
co2, μπουκαλα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουκαλα με κοντρολερ ή DIY CO2 | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 06-11-08 14:06 |
μπουκαλα co2 | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-11-06 13:19 |
Μπουκαλα Co2 | radis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 04-06-06 10:23 |
Μπουκαλα Co2 | kazanasb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-12-05 22:04 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |