|
|
||||
|
||||
![]()
τοσο ακριβο ειναι το 2028 εδω?
τα υλικα για το 2217 λογικα γυρω στα 50ε θα κανουν παντως για τις διαφορες αγορες εκτος του φιλτρου ισως να χαλασεις και ολο το ποσο της επιταγης(δεδομενου οτι δεν ειναι απαραιτητο να τα παρεις ολα σε μια φορα να θυμαμαι καλα) οποτε ισως να σκευτεις και αυτο που σου πε ο φιλος ορκ εγω παντως για το 2217 κομπλε 200ε δεν εδινα με τπτ οχι οτι δεν ειναι καλο φιλτρο αλλα ειναι πολυ πισω για την εποχη του αυτο ποσο το χουν? http://www.aquaristic.net/shop.php/s...id/manufac.420
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
EHEIM ΦΙΛΤΡΟ 2224 ΜΕ ΥΛΙΚΑ 137,85 ¤ |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον αποτι βλεπω εχουμε
2224 138 κομπλε 2028 280 κομπλε 2217 152 χωρις υλικα πες μας ποσο δινουνε και το 2026 και πες μου επισης αν 190 ειναι τα μικτα η καθαρα λιτρα και αν το ενυδρειο θα γινει φυτεμενο η οχι το 2217 χρειαζεται αυτα αν δεν εχει υλικα http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...72pNdxHx77kM0q 45ε κανουνε γερμανια ακομα ριξε μια ματια στα φιλτρα της εταιριας tetra (tetratec) να μας πεις καμια τιμη για φιλτρο που να γυρναει γυρω στα 1000L/h μπας και σε βοηθησουμε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και tetra δεν έχει στην ιστοσελίδα τους. ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε και βοηθάτε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρα το 2026 βγαινει οσο το 2217 κομπλε το 2217 εχει 1 λιτρο μεγαλυτερο καδο εχουν ιδια λιτρα ανα ωρα και το 2026 εχει πολυ περισσοτερες λειτουργιες οπως σου λεγα και ποιο πανω
εγω θα επερνα το 2026 που αν τα λιτρα σου ειναι 190 μικτα θα σε καλυψει μια χαρα και με το παραπανω ανοιγει ευκολα εχει ευκολη συντηριση ειναι εντελως αθορυβο και εχει δοκιμαστει τα τελευταια χρονια και ειναι αξιοπιστο (οσα σου γραφα ποιο πριν για το 2028 ειναι τα ιδια με το 2026) απο κει και περα και το 2217 να παρεις δεν ειναι οτι δεν κανει καλα τη δουλεια του ειναι πολυ καλο φιλτρο δοκιμασμενο καμια δεκαετια τωρα αλλα το οτι ακριβως ειναι μοντελο σχεδον 20 χρονων το κανει λιγο ποιο δυσκολο στη συντηριση και στο χειρρισμο και δεν εχει τα πολλα extra που εχει το αλλο και σου κανουν τη ζωη ευκολοτερη και κατι αλλο αμα εχεις σκοπο να φαινεται το φιλτρο και να μην ειναι στο ντουλαπι προτιμησε το 2026 ειναι εξωτερικα πολυ ωραιο και φαινεται καπως ψαγμενο σε σχεση με το 2217 που ειναι σα χυτρα χαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() δεν ξερω τι αλλο να σου πω για να σε βοηθησω νομιζω καταλαβες τι παιζει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Φυτεμενου Ενυδρειου 200lt. | kifinas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 30 | 13-05-11 02:01 |
προ φίλτρο και R/O | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 07-11-08 01:13 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:06 |
Φίλτρο | kostvl18 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-10-07 22:26 |