|
|
|||
|
|||
![]()
κοπιδι λεγεται και ειναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
κοντεψα να κοψω τα δαχτυλα μου με αυτο σου προτεινω εντονος να μην το χρησιμοποιησεις καθολου εγω τελικα με ενα απλο μαχαιρι κουζινας το εβγαλα (να κοβει το μαχαιρι βοηθαει) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαχαίρια, κοπίδια...τελικά είναι χόμπυ υψηλού κινδύνου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ λεπτό και καλά ακονισμένο μαχαίρι κουζίνας
http://cooking101.abccook.com/images...-knife-big.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι λέτε εμένα με έχει βολέψει η σπάτουλα :P Μια χαρά τις φτάνεις τις "πόντες" σιλικόνης.
|
||||
|
||||
![]()
Έχω τέτοιο...! ακονίζω...για να είμαι έτοιμος...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χορδή Κιθάρας.....;
|
|
||||
|
||||
![]()
παραλληλα με το κοψιμο το τραβαγα και δυνατα με το χερι ανοιξε το το κενο με το ζορι μην φοβασαι δεν ειναι απο ζαχαρι θελει λιγο τσαμπουκα
μπορεις να κανεις την αρχη με κοπιδι και μετα με μαχαιρι
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το φίλτρο βγήκε προχτες, με συνδυασμό λεπτό κουζινομάχαιρο, σπάτουλα από αυτές για στοκάρισμα και τράβηγμα, γιατί το ενυδρείο ηταν γεμάτο κατά 50% και με παίδεψαν οι κολλήσεις στο κάτω μέρος που δεν έφτανα...
Και πάλι ευχαριστώ όλους για τα τιπς... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για φίλτρο JBL cristalprofi E700/900 | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-12-08 17:20 |
Να βγάλω το φίλτρο άνθρακα ; | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 10-07-08 12:57 |
Να το βγάλω ή όχι? | πλυμμήρας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-08 12:31 |
Φίλτρο "Αμβούργου" . Γνώμες ?? | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 31-07-06 10:39 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |