|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Raven να σε ρωτησω πανω σε αυτο
((Η αντλια οξυγονου δεν χρειαζεται και μαλλον κακο κανει για τα φυτα σου.)) πως κανει κακο και ρωταω επειδη οπως βλεπεις τη φωτο στην αριστερη γωνια πεισω το φυτο με τα πλατια τα φυλα που το εχω μια βδομαδα τα φυλα του μαραινονται χανουν το χρωμα τους σημερα τα μαραμαινα τα εκοψα ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Η αντλια οξυγονου με τις φυσαλιδες που δημιουργει αυξανει την απωλεια διοξειδιου που ειναι στοιχειο ζωτικης σημασιας για τα φυτα.
Το πλατυφυλλο αριστερα ειναι εχινοδορος και ειναι φυσικο να χανει καποια φυλλα στην αρχη απο το σοκ της μεταφυτευσης. Δος του λιγο χρονο να προσαρμοστει και θα ειναι ενταξει. Ολοι οι Εχινοδοροι τρεφονται κυριως απο τις ριζες τους και καλο θα ηταν να βαζεις καθε 1-2 μηνες μια ταμπλετα λιπσματος κατω απο τις ριζες του μεσα στο υποστρωμα. |
|
|||
|
|||
![]()
ok ευχαριστω και κατι αλλο σκεφτομαι τα κρινπανσιλ να τα δωσω η ολα η να κρατησω 2 με 3 τα ποιο μικρα τη ψαρια να παρω που να ταιριαζουν με αυτα που εχω
|
|
||||
|
||||
![]()
κρινπασιλ εννοείς τα κριμπενσις;Πρέπει να κρατήσεις μερικά ωστε να βγεί ζεύγος.Τα αλλα πρέπεινα φύγουν δεν ταιριάζουν με το ενυδρείο σου και γίνονται αρκετά μεγάλα για 75 λίτρα καθαρά.Φυτεψε και κανενα φυτό τέτοιο άδειο τοπίο είναι άσχημο.
|
|||
|
|||
![]()
σωστα κρινπασιλ ξερεις τι
θελω ποικιλια ψαριων δεν θελω ζευγη ουτε και γενες οσω για φυτα εχω ειδη 4 και λεω να βαλω και αλλο ενα αλλα φοβαμαι οτι περιοριζω την κινηση των ψαριων |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς φίλε μου μεγάλη ποικιλία ψαριών σε τοσα λιτρα δεν παίζει.Αν θες βάλε 4-5 οτοκυκλους 5-6 κορυ και καμμια 10αρια νεον και αν θες να ξεφύγεις απο τον βιότοπο βάλε ακομα μερικές γαρίδες cherry ή amano
|
|||
|
|||
![]()
φιλοι
μετα απο της φωτοπαρουσιασεις των ενυδρειων σας που εχω δει και τωρα που ειδα ολες της φωτοσυγκεκριμενες φωτογραφιες που ειναι απιστευτα ομορφες και φανταστικες μου ευχομαι εμενα με ποιο μεγαλο ενυδρειο για να εχω ποιο πολλες επιλογες και συνδιασμους και σε σας υγειει κινησει των ψαριων σας και οτι αλλο θελετε |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σας παρουσιαζω και τα δικα μου ενυδρεια. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 28-02-05 18:03 |