|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα κλαδέματα αλλά όπως είναι λογικό δεν μπορείς να τα έχεις όταν τα θέλεις όσα θέλεις και όποια θέλεις.
Ποιο είναι αυτό το site στο ebay? έχεις παραγγείλει; είναι αξιόπιστο;
|
|||
|
|||
![]()
http://stores.ebay.com/AquaticMagic
Έχω παραγγείλει και εγώ και ο Alexinio. Καλός είναι έχει και δωρεάν μεταφορικά σε ορισμένα είδη.. Το θέμα είναι ότι τα φυτά στα στέλνει είτε ως βολβούς είτε ως ριζούλες (εξαίρεση αποτελούν οι ανούμπιες) και θέλουν λίγο καιρό μέχρι να πάρουνε μπροστά. Επίσης, το ebay αν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει είναι περίεργη διαδικασία μέχρι να το στήσεις και το Paypal και να αγοράσεις.. Πάντως από ότι έχω διαβάσει γενικά φυτά ολόκληρα από το διαδίκτυο δεν έχουν πολύ επιτυχία. Τα περισσότερα από aquaristic με μαλακά φύλλα έρχονται χαλασμένα.. Γνώμη μου: Βάλε εσύ μια αγγελία τι θέλεις, και μετά παραγγέλνεις ότι δεν βρίσκεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω παραγγείλει δύο φορές από εδώ και ήρθαν όλα σε πολύ καλή κατάσταση αφού ήρθαν σε 3 μέρες μόνο.
Βέβαια κέρδισα και μία μέρα γιατί ο ταχυδρόμος φέρνει τα συστημένα ο ίδιος εκεί που δουλεύω. Είναι λίγο ρίσκο βέβαια, μπορεί να έτυχε σε μένα, αλλά και η λίρα έχει πέσει στο 1,12 και συνεχίζει.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπόνδυλος ...Κινέζος! | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 100 | 09-12-11 18:50 |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |