|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() -Δε ξερω αν τελικα θα εχει προβλημα αλλα εγω θα δοκιμαζα αφου το ξεβιδωνα να το εβαζα και αναποδα για να δω πως παταει...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαινετε να είναι στραβό στο οριζόντιο ξύλο, αλλα να είναι λίγο μικρότερο το κάθετο στο οποίο πατάει η γωνία. Γι'αυτό έχει δημιουργηθεί αυτό το μικρό κενο. Για πείτε καμια ιδέα ρε παιδια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φελιζόλ? Εγώ στο ΕF-1000 έχω το φελιζόλ που είχε μέσα το κουτί και πατούσε το ενυδρείο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Bαλε κατι να ισοροπήσει.Ισως πρέπει να βγάλεις το ενυδρείο και να ξαναστήσεις την βάση γιατι 750λίτρα μπορούν να σου γεμίσουν το σπίτι νερά.Αν δεν θές βάλε κανενα κομμάτι κοντρα πλακε να ισσόροπήσει ή ακομα καλύτερα και αυτο σου προτείνω είναι να βάλεις ντάου(μπλε φελιζόλ για οικοδομές)ωστε να ισσοροπήσει.Διαβάζεις και πράττεις...
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περίπτωση να πατήσει καλύτερα το ενυδρείο όταν μπεί το νερο? Για φελιζόλ λέει η Εlite οτι δέν πρέπει να χρησημοποιούμε. Εξάλου το πρόβλημα είναι σε ένα μονο σημείο, οπότε δέν το βλέπω να βοηθάει το φελιζολ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eπιστροφη λοιπον στα πλαισια της εγγυησης...
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω 100% με τον Μιχαλη
πηρες ενα καινουργιο ενυδρειο, εαν ειναι να παιδευτεις να κανεις πατεντες θα εφτιαχνες ενα μονος σου ειμαι αρνητικος με το φελιζολ στον πατο επειδη εχεις το πλαστικο τελαρο στην βαση και δεν θα δοκιμαζα να το γεμισω, το γυαλι του πατου θα στρεβλωσει απο την πιεση και θα εχεις πλεον οριακες κολησεις σε εκεινο το σημειο (η σιλικονη δεν ειναι τσιχλα) επιστροφη το επιπλο για αντικατασταση, η μονο το καθετο που λες δεν ειναι ομοιο με το αλλο ΚΑΛΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεμισε το στο μπαλκονι και να σπασει ακομα θα εχεις την εγγυηση
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι 750λ?μικρο δεν φεινεται για τοσα λιτρα?ταλοσπαντων..καλοριζικο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις τώρα μίλησα με το κατάστημα και μου είπε οτι δεν είναι πρόβλημα αυτα τα 2-3 χιλιοστα και θα έρθει στα ίσια μόλις βάλω νερό μεσα.
Λοιπόν, το γεμίζω? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1,50μ ειναι το 400 της juwel
αυτο λογικα ειναι 2,00μ (το site λεει ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 2008mm x 538mm x 720mm) παντως αυτο που παρατηρω ειναι οτι το επιπλο της Elite ειναι ισως και καλυτερο απο το Juwel, η Juwel κανει οικονομια παντου, τα ντουλαπια τους απο πισω ειναι εντελως ανοιχτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bαλε ενα φελιζολ αναμεσα σε πατο και επιπλο για να πατησει καλα και να εισαι σιγουρος γιατι μπορει να παθεις καμια πλακα με τον πατο και να τρεχεις.........
|
|