|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σου προτεινω εγω μεσα στο 500αρι να κρατησεις τα οσκαρ και το πλεκο και τα υπολοιπα να τα δωσεις
το τζαγκουαρ παραειναι γρηγορο για τυα υπολοιπα και πιο επιθετικο το παγκασιους αν και εχεις καποια λιτρα προσωπικα δε θεωρω οτι κανει για ενυδρεια και το πολυπτερο ειναι ενα lung fish που δε ταιριαζει επισης ------------------------- και φτιαξε κατι αναλογων απαιτησεων στο 100αρι που θα μεινει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 10-12-08 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το γκαλαχερ θα φυγει σιγουρα...ειναι κανονισμενο...οπως κ το ενα οσκαρ αν χρειαστει....
δλδ 2 οσκαρ μαζι με 2 πολυπτερους 1 τζαγκουαρ στο συγκεκριμενο ενυδρειο δεν κανουν?!+ο πλεκο... αλλοι μου λενε ναι αλλοι οχι...ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΕ!!!! μηπως καταληξω κ εγω καπου!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εκδοχη 2: 1 οσκαρ,2 πολυπτερους,1 τζαγκουαρ +ο πλεκο?!?!?!? εκδοχη 3: 1 τζαγκουαρ,2 πολυπτερους +ο πλεκο?!?!?!?!? εκδοχη 4: 1 οσκαρ,1 πολυπτερο,1 τζαγκουαρ + ο πλεκο?! εκδοχη 5 : ολα τα παραπανω σε συνδιασμο χωρις τον πλεκο?!?!?!? |
|
||||
|
||||
![]()
μονο τα 2 οσκαρ αν βγουν ζευγαρι τα αλλα θελουν πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο απο 500 λιτρα
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει, ειτε ειναι μελη φορουμ, ειτε μαγαζατορες, και εγκειται ενδεχομενως στους υπευθυνους καθε φορουμ να διορθωσουν τα πραγματα, αλλά κυριως στο να πληροφορηθεις ο ιδιος απο σχετικη βιβλιογραφια τι αναγκες εχει το καθε ειδος που λες, σε λιτρα, παραμετρους νερου, και στη συμβατοτητα τους.
Τους πολυπτερους και το παγκασιους ξεχνα τα, 2 οσκαρ ΑΝ ειναι ειρηνικα μεταξυ τους και ο πλεκο ειναι το μονο που μπορεις να κρατησεις - απο τα ειδη που αναφερεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+ ακομα μια φορα θα στο τονισω και εγω οτι ειναι ο καλυτερος συνδυασμος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oscar | silveraro | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 06-02-10 00:47 |