|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πριν βγαλεις το οποιοδηποτε συμπερασμα μετρησε και εμφιαλωμενο η απεσταγμενο νερο
μολις μετρησεις και αυτο θα καταλαβουμε τι συμβαινει εαν και εκει δεις μετρησιμα επιπεδα τοτε τα τεστ σου ειναι χαλασμενα εαν εκει σου δειξει 0 τοτε πρεπει να εχεις αμμωνια στο νερο της βρυσης σου και ενα αστρωτο φιλτρο! Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, το μυστήριο λύθηκε, οπότε ενημερώνω:
Κατ'αρχήν τα "προβληματικά" τεστ είχαν γίνει με Sera και Nutrafin (όχι API όπως έγραψα στην αρχή). Έκανα το τεστ ξανά σε εμφιαλωμένο νερό και νερό του ενυδρείου μου. Το Sera έδειχνε κάτι ανάμεσα σε 0 και 0,5 - κιτρινοπράσινο, ακόμη και στο εμφιαλωμένο (ίδια απόχρωση με το τεστ σε νερό ενυδρείου). Το Nutrafin ήταν ληγμένο, οπότε δεν το αξιολογώ. Το τεστ της API έδειξε κίτρινο (0 αμμωνία) σε εμφιαλωμένο/βρύση/ενυδρείο. Οπότε τέλος καλό - όλα καλά, τζάμπα το άγχος γιατί νόμιζα ότι μου ανέβαζε αμμωνία το ενυδρείο, αλλά τελικά ήταν το τέστ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() (οταν μετρας με δυο τεστ- παιρνεις ιδια αποτελεσματα- εκ των οποιων το δευτερο ειναι ΑPI που να παει το μυαλο οτι παιζει και το λαθος...)
|
||||
|
||||
![]()
Ναι - φάουλ εγώ. Είχα στο μυαλό μου να πάρω το API την ώρα που έγραφα, και "πέρασε" μέσα λόγω κεκτημένης ταχύτητας
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία σχετικά με τη διατήρηση της riccia σε νερό βρύσης! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 04-11-08 15:44 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Νερό βρύσης εναντίον νερού από Α/Ο | lasal | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 09-02-06 00:48 |
Πρώτες μετρήσεις στο νερό βρύσης.... | Johnkokk | Malawi | 8 | 21-01-05 00:49 |
μετρήσεις νερού βρύσης | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-03 19:40 |