|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις συμβουλες και πανω σε αυτες μολις τωρα ηρθα σπιτι και αναψα κανονικα τα φωτα καθως και καθαρισα με μαγνιτακι την green spot και εφυγε αλλαξα την ροζ λαμπα απο πισω μπροστα ετσι ωστε να μην χτυπαει στο τζαμι η ασπρη προσπαθω να φερω σε μια ισοροπια απλα οπως ειπεσ και εσυ τα λιπασματα που εριχνα χωρις καποιο λογο με φεραν σε αυτο το σημειο
------------------------- και κατι που παρατηρησα τωρα ειναι οτι πανω σε μια anubia με μεγαλα φυλλα δεν ξερω ακριβως ποια ειναι απο το πετ μου ειπαν οτι ειναι η anubia bateri αλλα δεν εχω δει καμια φωτο που να επιβαιβεωνει το ονομα τις με την φωτο ειδα κατι πρασινα στιγματακια μηπως ειναι green spot που καθισε εκει?? πηγα να τον βγαλω με το χερι αλλα δεν εφευγε και φαινεται σαν να ειναι απο το φυλλωμα και αν δεν ειναι green spot τι μπορει να ειναι?
Πείρα ονομάζει ο καθένας τα σφάλματά του... Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 08-12-08 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στις ανούμπιες που είχα ποτέ δεν κατάφερα να μή μαζεύουν άλγη..
![]() Όλο το ενυδρείο καθαρό, η ανάπτυξη των φυτών πολύ καλή, αλλά οι ανούμπιες κατάμαυρες.. ![]() Καλό είναι γενικά να τις έχεις σε κάποια σκιά.. Στο δικό μου μικρό ενυδρείο, δεν είχα τέτοια δυνατότητα, και ήτανε στο κέντρο, φάτσα κάρτα κάτω από το φως.. Αν δε γίνεται, άφησέ τες έτσι.. Κι αν γίνουνε χάλια, ας περιμένουμε το Σπύρο (delta66), να μας πει πώς τις κατάφερε τις δικές μου (που του τις έδωσα προχτές), και όχι μόνο τις καθάρισε, αλλά τις έκανε και έλαμψαν! ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως εχει μεινει μονο μια στο κεντρο γιατι δεν ξερω που μπορω να την βαλω και αυτη ειναι που εχει τα πρασινα μικρα στιγματα δεν ειναι μαυρα αλλα πρασινα τωρα με την μετακομιση που θα γινει το σαββατοκυριακο μαλλον θα βρω καποιο σκιερο μερος να την βαλω και αυτην και να αλλαξω καπως το aquascaping
περιμενω και απο τον delta αμα εχει καμια καλυτερη δοκιμασμενη λυση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω να σε ρωτισω το ιδιο κανουμε και οταν ειναι απλα 5-6 στιγματακια πρασινα???
το λεω για να μην υποβαλω σε ολη αυτην την διαδιακασια την καημενη την anubia
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βγαινουν με το χερι? εχει σε αλλα σημεια του ενυδρειου τετοια αλγη? μιλας για green spot? αν ηταν περισσοτερα και εντονα τα στιγματα, θα μπορουσες να δοκιμασεις σκετη οδοντοβουρτσα για αρχη υγ αν και εγω ειμαι της φιλοσοφιας "εξαλοιφω την αιτια" στα προβληματα γενικως.
|
||||
|
||||
![]()
5-6 μονο σε αυτη την anubia ναι green spot πρεπει να ειναι απο τα τζαμια την καθαρισα τελειως με μαγνητακι
|
|