|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Sifno το πασ αλλου το θεμα τωρα. δεν ανεφερα εγω οτι ασχολουνται επαγγελματικα τα μελη του φορουμ αν και εχω δει αγγελιεσ με ψαρια.
Τωρα αν αγαπασ τα ψαρια τοσο πολυ και τα βαζεισ πανω απο την προσωπικη σου ευχαριστηση παρε μια μασκα και εναν αναπνευστηρα και πηγεναι να τα βλεπεισ. θελω να αρχισω να ασχολουμε με τα ψαρια οπωσ κανω με παρα πολλα αλλα ζωα μεχρι στιγμησ. Διαβαζω,μαθαινω πολλα απο το φορουμ αλλα θελω να ξεκινησω σιγα-σιγα χωρισ πολυ χρονο και χρημα. φιλικα Κυριακος |
|
||||
|
||||
![]()
παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας και να μην μπαίνουμε σε ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα. Θα επανελθω με φοτο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ικανοποιεί η γνώμη μου-άποψή μου απλώς αγνόησε την και περίμενε καποια άλλη. Φιλικότερα...Βασίλης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτη ειναι η ζημια του ενυδρειου. τι μπορω να κανω για να το φτιαξω χωρισ να αλλαξω τζαμι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω οτι υπάρχει λύση χωρίς την αντικατάσταση ολόκληρου του τζαμιού.
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα, δυστυχώς για εσένα φίλε μου, πρέπει να αλλάξεις το τζάμι.
Και ο λόγος ειναι ότι δεν έχει σπάσει μόνο, αλλά σε αρκετά σημεία έχει ράγισματα που δεν έχουν "εκτονοθεί" (σόρρυ δεν βρίσκω κατάλληλη λέξη να το περιγράψω) και θα σου ανοίξουν κάποια στιγμή. Τα μπαλώματα που σκέφτηκες να βάλεις θα το εμποδίσουν να χάσει νερό από εκεί, αλλά δεν θα ανακόψουν την τάση των ραγισμάτων να συνεχίσουν και μετά........σωσίβια !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να συμπληρώσω κάτι, έχει έστω και το παραμικρό ράγισμα σε κάποιο από τα υπόλοιπα τζάμια, γύρω από το σπάσιμο ?
Αν ναι θα πρέπει να αλλάξεις και αυτά όσο μικρό και να είναι το ράγισμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- έχεις ρωτήσει πόσο περίπου κοστίζει ένα τέτοιο τζάμι?έχεις σκεφτεί πόσα θα διαθέσεις για να εξοπλίσεις ενα τόσο μεγάλο ενυδρείο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sifnos : 14-12-08 στις 12:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος ζητα τις γνωσεις σας | ajaxlarissa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-08 16:19 |
co2 λιγες φυσαλιδες | rixardos73 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 13-02-08 10:12 |
110W φωτισμός σε 100 λιτρα...ειναι πολλα??? | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-02-06 12:56 |
Τι φιλτραρισμα στα πολλα λιτρα. | Entreri1221 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 14-07-03 10:33 |