|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χεχε
οποτε ας βαλουμε κανενα βιντεο πως στηνουμε τα ενυδρεια μας εμεις εδω και ας αφησουμε τα ετοιματζιδικα μιας χρησεως ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γκαζάτανουυυυ ναϊτοροοοοοοοοο = πιστολάκι για μαλλιά
Με 45 βοηθούς και ταχύτητα εγγραφής βίντεο 800x και πολλά είναι τα 2 λεπτά ![]() ![]() ![]() @delta για τον διαχωρισμό των τμημάτων μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις πέτρες από αυτές τις διακοσμητικές που χρησιμοποιούν στα σπίτια για τους τοίχους κτλ οι οποίες είναι πολύ λεπτές και κόβονται εύκολα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο, γιατί δε σου φαίνεται ασφαλές το πλαστικό? Κρίνοντας από το γεγονός ότι αποφεύγουμε τόσο πολύ τα πλαστικά σκουπίδια, λόγω του υπερβολικά μεγάλου χρόνου που απαιτείται για την "αποσύνθεσή" τους, υποθέτω ότι δύσκολα μπορεί να διαλυθεί.. (εφόσον δεν είναι βαμμένο εξωτερικά με κάποιο τοξικό υλικό).. Εξ'άλλου, είναι πολλά τα πλαστικά "εξαρτήματα" που έχουμε ούτως ή άλλως στα ενυδρεία μας (θερμοστάτες, κυκλοφορητές, κ.τ.λ.).. Και ένα ακόμη παράδειγμα είναι τα "καφάσια" ή τα πλαστικά πλέγματα που πολλοί (κι εγώ σε κάποια περίοδο) χρησιμοποιούν για χαλάκια moss και riccia..
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχετε, (αν και εγω εχω σαν πλαστικο, μονο το σωληνα εισαγωγης μεσα στο νερο) αλλα οσο λιγοτερα πλαστικα, τοσο καλυτερα πιστευω.
Η πετρα πχ που ειπε ο Μακης ειναι καλη ιδεα και φυσικο προιον. Μπελαλιδικη μεν να τη σμιλεψεις και να τη φερεις εκει που θελει αλλα καλο αποτελεσμα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο ενυδρειου με δισκους | KARGIO | Δίσκοι | 20 | 03-11-08 15:25 |
Νεο ενυδρειο -στησιμο & διακοσμηση | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 30-09-08 18:41 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ OSCAR | eve_gr2000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 24-01-08 16:47 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-05-07 15:29 |