|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο για αρχή, να το δούμε και όταν θα ανθίσει. Καλή συνέχεια. περιμένουμε την εξέλιξή του.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μυρίζομαι "στρατηγικό" στήσιμο!
Μπράβο φίλε μου.. Το θέμα είναι πως θα κρατήσεις συμμαζεμένο το φυτό πίσω αριστερά. |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΥΡΕΑΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ' ΧΟΥΜΕ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:120Χ50Χ40 Όγκος:200 Λ. περίπου καθαρα. Κατηγορία:Στυλ Iwagumi Φυτά:Αυτα θα μπούν Hemianthus callitricoides ,Blyxa japonica, Pogostemon helferi Ψάρια / ¶λλα είδη:Καποιο μικρόσομο κοπάδι Τetra, Octoinclus arnoldi X 4 ,Cardina japonica X 8 Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Πετρες τυπου απολιθωμένο δενδρο,Υπόστρωμα Tetra και απο επάνω φυσικο χαλικη 1-2 mm. Φόντο:Μαυρο χαρτόνι Φωτισμός:2Χ 38 W gro lux Sylvania, 2X 38 W Sera Plant, 2X 54W T5 Philips 976 Διάρκεια φωτισμού:Οι 4 πρώτες για 8 ωρες τωρα στην αρχή με σκοπο τις 10 και οι Τ5 4 ωρες με σκοπο τις 6-7 ωρες αναλόγως την κατάσταση. Φιλτράρισμα:Εξωτερικό φιλτρο Ferplast 1100 l./ώρα ,με τα σφουγγάρια του και Substrad EHEIM και το εσωτερικό του με κυκλοφορία 1000λ./ώρα γεμάτο με Substrad EHEIM και υαλοβάμβακα. Θερμοστάτης:300 W Hydor. Λίπανση:ρος το παρόν λογω καινούργιου υποστρωματος τίποτε αργοτερα της Seachem. Παροχή CO2:80 φυσ./λεπτό ,απο 2κιλη μπουκάλα με μείκτη της Ferplast. Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:30% κάθε βδομάδα απο ΑΟ και νερό βρύσης εδω και 4 μέρες γίνεται χρήση νερου απο ΑΟ και οι τιμες θα κατέβουν στο PH6,8,GH 5,KH 4 Θερμοκρασία:26oC Όλα τα υπόλοιπα φυτά που υπάρχουν μέσα θα φύγουν καθως και τα ψάρια. Φωτογραφίες: Συνημμένα Thumbnails |
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλίκι σου μου άρεσε πάρα πολύ, από που το πήρες;
|
||||
|
||||
![]() από κατερινη το πήρα.το έχω δει και στον AMAZONIOS-AGELAKI 17 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, μπράβο!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|