|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στα 144 λιτρα σκεφτομαι οτι ανετα θα μπορουσες να εχεις γυρω στις 200-250 γαριδες red cherry με την προυποθεση οτι θα εισαι πολυ τυπικος στις εβδομαδιαιες αλλαγες νερου και το ενυδρειο θα ειναι αφιερωμενο μονο στις γαριδες. Αν εχεις κι αλλα ψαρια μεσα τοτε ο μεγιστος αριθος μειωνεται κατα πολυ. Οι red cherry αναπαραγονται με γρηγορους ρυθμους και οι 10 γαριδες γινονται ευκολα 100 μεσα σε μερικους μηνες. Χρειαζονται 7-10 μερες εγκυμοσυνης οπου τα 20-40 αυγα βρισκονται στις ωοθηκες στο πισω μερος του σβερκου της θηλυκιας και αλλες 25-28 μερες αναμεσα στα ποδια της μεχρι να γεννηθουν. Οποτε θα ελεγα οτι γεννανε καθε 6-7 εβδομαδες περιπου. Καλο θα ειναι επειτα απο μερικες γενεες να ανταλασσεις μερικες με αλλους χομπιστες ωστε να κρατας εναν πιο υγιη και ευρωστο γενετικα πληθυσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 06-12-08 στις 03:37 |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ευχαριστω πολυ αυτο εχω σκοπο να κανω μονο γαριδες αμανο green και red cherry αντε και καμια crystal απο αλλα ψαρια λεω να κρατησω τα 5 cory που εχω υπαρχει περιπτωση να μου τρωνε τα αυγα απο τα γαριδακια??
|
||||
|
||||
![]()
τελικα δεν κρατησα τα corydoras και εχουν μεινει μονο 6 αμανο και 4 πρασινες
το θεμα ειναι οτι ψαχνω να βρω ενα κοπαδοψαρο γυρω στα 10 λεω να βαλω αλλα να μην εχω προβλημα με τις γαριδουλες μου εχετε να προτηνετε κατι???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσες φορες ταισμα? | delta66 | Χρυσόψαρα | 12 | 13-01-12 01:02 |
diy co2 ποσες φυσαλιδες? | faceck | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 10-07-11 21:02 |
ποσες BEE μπορω να βαλω σε 20 λτ? | panos tsokas | Γαρίδες του γένους Caridina | 3 | 10-03-11 18:16 |
Ποσες μερες καραντινα? | Andros | Χρυσόψαρα | 9 | 21-10-08 12:59 |
Labidochromis ποσες μερες | grkts | Malawi | 1 | 05-03-08 21:56 |