|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις διοξειδιο?? βαζεις ΑΟ?? πως κρατας χαμηλο το πεχα??..οι σκληροτητες σου??
ολα αυτα θα μας δωσουν μια πιο ξεκαθαρη εικοντα του ομορφου ενυδρειου σου...
|
|||
|
|||
![]()
Απλα εχω καταπληκτικο νερο στην περιοχη μου.Οι κορμοι και η λαβα καθως και τα πολλα φυτα και ο πλουσιος φωτισμος δινουν τις πολυ καλες συνθηκες για τα ψαρακια μου.Εαν προσθεσεις και 80 lit αλαγη νερου την εβδομαδα τοτε ολα ειναι καλα.Απο βοηθεια προς τα φυτα προσθετω σηδιρουχο λιπασμα οταν θημηθω και απο τροφες τρεις φορες τη μερα δικο μου mix με μοσχαρισια καρδια και λαχανικα.Δεν εβαλα ποτε CO2 και αλλες βοηθειες.
|
|
||||
|
||||
![]()
να μετακομισω τοτε θεσσαλονικη αν εχει η περιοχη σου καταλληλο για δισκους νερο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ.10 Κm ανατολικα της Χαριλαου,διλπα στη Θερμη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά ξαναμέτρα τα νερά σου και δοκίμασε και με διαφορετικό (υγρό πάντα) τεστ. Εκτός αν τελικά χρησιμοποιείς όσμωση. Αποκλείεται να έχεις Ph λιγότερο από 8 και GH λιγότερο από 16. |
|
||||
|
||||
![]()
Το υπόστρωμα μπορεί να είναι καλό για τα φυτά σου αλλά για τους δίσκους δεν είναι
![]() Ωραίο φυτεμένο πάντως |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποια περιοχή της Θεσσαλονίκς μιλάμε;
6,5 ph νερό δικτύου μου φαίνεται απίστευτο για να είναι αληθινό Ποια τεστ χρησιμοποείς; Εγώ να καταλάβεις με τεστ της tetra μου έβγαζε 7,5 Ph και με της sera μου βγάζει 8 ph, ![]() θέλω να πιστεύω ότι το πραγματικό ph είναι κάπου στην μέση Α και περιοχή Ν. Παραλία Θεσσαλονίκης
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια ας μην κολάμε μόνο στο ΡΗ για τους δίσκους σημασία έχει η σκληρότητα .
|
|