|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη τα χρυσοψαρα μια που ειναι φτηνα να τα εχουμε στο φτυσιμο.....
Δεν καταλαβα την λογικη σου..... Τα χρυσοψαρα μεγαλωνουν και θελουν περιπου 50 λιτρα το καθενα. Και ναι χρειαζονται και τεστακια.. Και ισως και καλυτερη φιλτρανση γιατι βρωμιζουν αρκετα. Το οτι αντεχουν και στη γυαλα δεν σημαινει τιποτα. Εδώ προωθουμε το χομπι και δεν βασανιζουμε ψαρια...... Αν νομιζεις το αντιθετο εισαι σε λαθος φορουμ.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι ίσος να είμαι σε λάθος forum....έχεις δίκαιο οποτε φιλε zidane1989 όπως διαβάζεις και εσέι, δώσε 800 euro-πουλα,το λιγότερο.... και εγώ σε προτείνω το rio 400( 900 euro) για τα 3 χρυσόψαρα σου,+ και τα πιο πάνω που έγραψα, πάρε και κανένα skimmer να σου βρίσκετε. είναι άδικο για τα ψαράκια σου να τα κακομεταχειρίζεσαι τροπή σου... τελος.γιατί σε λίγο θα έχουμε διαφωνίες πιο φίλτρο είναι καλο πιο κακό,ποσα χιλιοστά θα είναι το χαλίκι κτλ.
|
||||
|
||||
![]()
Αν πραγματικα θελεις να βοηθησεις τον zidane1989 καλυτερα να σοβαρευτεις......
Προσπαθησαμε ολοι, πλην απο σενα, να εξηγησουμε 2 πραγματακια στον ανθρωπο για να ζησουν σωστα τα ψαρακια του και εσυ μιλας για ΑΟ και σκιμερ..... Μαλλον δεν βοηθας ετσι...... Αστο λοιπον..... |
|
||||
|
||||
![]()
ανδρεα εσυ εχεις στοιβαξει 3 tang σε 10 λιτρα??
Η επειδη τα θαλασσινα ειναι πιο ακριβα πρεπει να τα προσεχουμε περισσοτερο.... καθενας κανει το καλυτερο που μπορει για τα ψαρακια που μπορει να αγορασει.... κι αν δεν μπορει...απλα τα επιστρεφει..λυσεις υπαρχουν απειρες..οι υπερβολες κοβουν τα φτερα σε καποιον που πιθανον να θελει να ασχοληθει περισσοτερο.... οποτε ας μην τρομοκρατουμε το νεο φιλο μας....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ok ok ! άκυρον το σκίμερ και AO .πάρε όμως το rio 400, γιατί έρχονται γιορτές,φαντάζεσαι να σου φέρουν 1-2 ακόμα?..... υπερβάλλω λίγο επίτηδες για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι δυνατόν να δώσεις 1000 euro για 3-4 χρυσόψαρα!!!!!!!!!!! και για να σοβαρευτώ, ![]() ![]() πάνo μου, του λέτε να πάει να πάρει 200 l, πες te του και τα υπόλοιπα!!!!εντάξει ο άνθρωπος πήρε μια γιάλα με 3 ψαράκια ,παρασύρθηκε όπως όλοι μας. εγώ θα του έλεγα 1 μονομάχο, η ένα χρυσόψαρο.....και διάβασε το πιο πάνω link.... και γενικά καλο diabazma εδώ στο GAB όχι πάρε 100, μετά πάρε 182, μετά 201... όχι 201 γιατί μπορεί να σε κάνουν και κανένα δώρο! εγώ τον διώχνω από το χόμπι,??? εγώ που έκανα θαλασσινό με βλάχικο βράχο?? χιχιχί ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο καινουριος!! | hlias | Bettas | 8 | 28-02-06 00:52 |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |