|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά, αισθάνομαι υπόχρεος ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρε συντεκνε γνωμη μου ειναι να την βαλεις στο κεντρο του ενυδρειο ψηλα απλα να την δεσεις καπως ετσι ωστε να παρει τα πανω τις και μετα φυτεψε την βαλε και ταμπετα στις ριζουλες τις και θα ειναι μια χαρα οι δικες μου ετσι ειναι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το κερατόπτερις το έχω χωρίσει στα δύο όπως θα είδες κι εσύ, το δεξί καλύπτει το εσωτερικό φίλτρο και δεν με βλέπω να του αλλάζω θέση, κάτι σκέφτηκα με την αριστερή πλευρά βλέποντας την πρόταση του Raver αλλά θα δείξει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Κορακης ειναι το επωνυμο μου και Raven ειναι το nickname μου και σημαινει Κορακι στα αγγλικα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ειλικρινά για λάθος από βιασύνη πρόκειται ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να βγαλω φωτο για να σου δειξω τι ακριβως θελω να πω απλα δεν μπορω τωρα γιατι ειναι σκεπασμενο το ενυδρειο και 8α ειναι μεχρι το σαββατο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όπως και νά'χει σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την πρόταση που μου κάνεις ! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ceratopteris thalictroides | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 16-11-07 13:00 |
Ceratopteris thalictroides | dessert | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-03-07 17:32 |
Ceratopteris.* = ντοματιές ??? | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:23 |