|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη ξεχασα να πω οτι ο φωτισμος μου δεν ειναι τρελος μπορω να πω ειναι και πολυ λιγος εχω 0,36w στα 100
και αντανακλαστηρες
|
||||
|
||||
![]()
αύξησε λοιπόν το co2 σε τουλάχιστον μια φυσαλίδα το δευτερόλεπτο. άλλος ένας τρόπος να την ξεφορτωθείς γρήγορα είναι να ρίξεις οξυζενέ με μια σύριγγα πάνω στα επηρεασμένα από bba σημεία. θα την δεις να κοκκινίζει και να φεύγει σιγά σιγά. πάνω από όλα προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις συνθήκες σου. ο χοντρός έχει γράψει σεντόνια για τη λίπανση και τις ιδανικές παραμέτρους. γενικότερα πειραματίσου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε μαλλον πρεπει να βγαλω και την αεραντλια που εχω βαλει???
βασικα την εβαλα οχι για να βαλω οξυγονο εχει αρκετο το καταλαβαινω απο τα ψαρακια αλλα πιο πολυ για να μην αφησω περιοχες με στασιμοτητα
|
||||
|
||||
![]()
στα 140 λίτρα βάλε ένα μικρό κυκλοφορητή της elite αν θέλεις κυκλοφορία. στην προκειμένη περίπτωση η αεραντλία σου ακυρώνει το co2
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|