|
||||
|
||||
![]()
να και μερικες φωτο δεν μπορεσα καλυτερες με τη μηχανη μου το κολοκυθακι ειναι αρκετα μικρο σαν το κερμα των 2ε οποτε καταλαβεναιτε ποσο ειναι τα μικρα
εκτος απο τα κανονικα που φαινονται σχετικα ευκολα(αν και οχι με λεπτομερια ![]() ![]() πρεπει να ναι καμια 30αρια σιγουρα και τα 3 ποιο τολμηρα ειδη βολταρουν στα τζαμια δυο μερες και εντυπωση μου κανει που δεν εχουν φαγωθει ακομα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν συγχαρητήρια για τη γέννα.
Ο αλφισμός λογικά είναι υπολειπόμενο γονίδιο που υπήρχε και στους δύο γονείς.. Αν ο αλφισμός ελέγχεται από ένα ζεύγος γονιδίων τότε ο πληθυσμός των αλφικών θα πρέπει να είναι 1/4 του συνολικού. Το ηθικό ερώτημα είναι τι θα κάνεις με τα αλφικά; |
|
||||
|
||||
![]()
σαν μικρα οτοκικλακια ειναι!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φανταζομαι οτι το ποσοστο επιβιωσης των albino θα ειναι μικροτερο αφου δεν θα απομονωσω τα μικρα και θα αφησω την φυση να δουλεψει απο κει και περα δεν το θεωρω ηθικα σωστο να σκοτωσω τα albino μιας και δεν προκειται για υβριδια η κατι τετοιο δεν προτιμαμε τα albino δλδ αλλα δεν ειναι ανυπαρκτα στη φυση.. απο κει και περα θα μπορουσα απλα να δωσω τα ψαρια σε ενυδρεια οπου θα ζησουν μονα τους και θα τα φροντιζουν οι κατοχοι-λογο να τα θανατωσω δεν βρισκω παντως Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
2 μιση μηνες μετα 3 γεννα απο την προυγουμενη μπορω να διακρινω καμια 10αρια μικρα που ξεφυγαν τον κινδυνο να φαγωθουν
μπλεξαμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια μωρα.
![]() Να σου ζησουν. Μαρουλι ζεματισμενο ταισες? Μεγαλες μασες λεμε. (δες στο 1'.52" http://www.youtube.com/watch?v=1LUc0ji4u-E) αφου εφαγε οσο εφαγε το βραδυ την επεσε μεσα στο μαρουλι για υπνο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά τα πήγες Κώστα,μπράβο
![]() ![]() Να δεις σε λίγο καιρό πόσο θα σου αυξηθούν... ![]() Πολύ ωραίο το βιντεάκι Σπύρο!Το απόλαυσα μπορώ να πω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα μικρα οσο ηταν στη φωλια τα ταιζα διαφορα καλουδια τωρα ειναι χαμενα στη ζουγκλα οπου εχει και αρκετη πρασινη αλγη σε καποια σημεια και δεν δινουν σημασια σε τιποτα οργωνουν ολη μερα το ενυδρειο
ε καλα δεν εκανα και τιποτα κωστη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε,κάτι έκανες κι εσύ...Τα επέλεξες για κατοίκους του ενυδρείου σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα τώρα είδα το post
![]() Το μόνο που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι ότι είσαι ο χειρότερος φωτογράφος που έχω δει πότε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οτι εχω παναρχαια ψηφιακη να πεις καλυτερα θελω τρελο κοπο να βγαλω μεχρι και αυτες που βλεπεις αστα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Ancistrus dolichopterus. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 13-06-06 10:48 |
spawning pics | Mariel | Αναπαραγωγή | 0 | 25-04-05 21:45 |
Betta breeding pics! | Maverick | Αναπαραγωγή | 8 | 01-03-05 01:56 |