|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Minakki, όπως λέει ο Raven, με fancy χρυσόψαρα με μεγάλες ουρές και αργή κολύμβηση, δεν είναι ότι καλύτερο οι γαρίδες.
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πλατυ, κορυ και τετρα μεσα ? Σε τι συνθηκες?
Οι γαρίδες τσερυ ειναι αρκετά κοινωνικες και κρυβονται μονο οταν φοβουνται. Αν τις εχεις μεσα στο ενυδρειο με ψαρια που δεν τις απειλουν θα ειναι συνεχεια εξω. Εγω εχω τοσες πολλές που οπου και να κοιταξω στο ενυδρειο αντι για χαλίκι βλεπω γαριδα... Προφανως λοιπον κατι τις φοβιζει..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον ζοιρούτσιακα τα βλέπω. Όπως και να έχει το πράγμα, δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω τις γαρίδες, για τις chameleon μιλάω, οπότε δεν σκέπτομαι καν την μετακόμιση τους....!!! ------------------------- Παράθεση:
Τι να πώ ? Οι τσέρυ κυκλοφορούν προκλητικά μπροστά τους και 2 άλλες , πάλι chameleon αλλά χωρίς δαγκάνες κατοικούν κάτω από τα φύλλα της νυμφαίας, ανάποδα τις πιό πολλές ώρες τις ημέρας.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Minakki : 02-12-08 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα δεν προσαρμοστηκαν.. ελπιζω να μην σου δημιουργησουν προβλημα ποτε, με την παραμικρη νυχτερινη απωλεια ομως σε ψαρακια η γαριδες να εισαι ετοιμη να τις βγαλεις αμεσως.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν πιάνονται όμως παιδιάαααααα!!!!! Τα ψάρια μπαίνουν στην παγίδα και τρώνε την τροφή και αυτές ΌΧΙ!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασες να βαλεις την παγιδα νυχτα;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νύχτα την έβαλα όπως ακριβώς μου είπες, τα ψάρια κοιμόντουσαν και τα φώτα ήταν κλειστά (του ενυδρείου και στο χώρο του σαλονιού)
Έλα μου που σε χρόνο ντε τε τα ψάρια ξύπνησαν και πλάκωσαν τις ταμπλέτες. Χαμός!!!! Μέχρι και το μωρό μπήκε και έτρωγε. Φοβήθηκα ότι θα σκάσουν και στο φαγητό αλλά και ότι θα πλάκωναν οι γαρίδες και εγκλωβισμένα όπως ήταν θα πήγαιναν σαν τα πρόβατα στην σφαγή και έτσι την έβγαλα την παγίδα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mαλλον εχεις δικιο λοιπον. Θυμαμαι σε ξενο site που διαβασα οτι μονο τυχαια μπορουν να πιαστουν οι συγκεκριμενες γαριδες, ειναι πανεξυπνες και γρηγορες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
amano shrimps με γατοψαρα | gwgw | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 27-03-07 20:54 |
Γαρίδες γλυκου νερου(shrimps) | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 14-07-06 16:16 |
ghost shrimps | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 14-10-03 16:17 |
Shrimps | lurking_fear | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 01-01-03 01:53 |