|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στα λίτρα σου μπορείς να βάλεις 2 tangκαι ένα κοπάδι ψαράκια 5-6 ατόμων που δεν μεγαλώνουν πολύ. Επίσης 3-4 gobiesκαι ένα blenny. ¶ντε και ένα ζευγάρι κλόουν.
Στη θέση σου αυτά θα έβαζα. Και μάλιστα σιγά σιγά…
|
||||
|
||||
![]()
με αλλα λογια αφαιρω το puffer to foxface kai to butterfly
το μόνο που με ποναει ειναι το pufferακι... αλλα υπαρχει και αλλο ενυδρειο του κολιτου... μπορει να τον χωσω ![]() αντι για τους καρδιναλιους, παιζουν και 2-3 ειδη wrasse, το long fin, εχει ευδιακριτο φυλο, και φτανει στα 6εκ μονο... αλλα ειναι απο sri lanka και ολα τα αλλα ειναι απο πολυνησια.... τα ιδια με το Carpenter's Flasher Wrasse απο νησια σολομοντος τα αλλα με ευδιακριτο φυλο ειναι 12εκ+... και αν και το μηκος μου ειναι 2 μετρα τα λιτρα ειναι λιγα ------------------------- η ταχυτητα που αναφερω πως σας φαινετε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη phaerimm : 02-12-08 στις 12:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν αναφέρεις ταχύτητα.
Αλλά νομίζω ότι σε 3-5 μήνες θα έχεις βάλει τα ψάρια.
|
||||
|
||||
![]()
βημα και μηνας... λογικο μου ακουγετε
|
|
|||
|
|||
![]()
Mια χαρά.
Χρειάζεται υπομονή, πράγμα που όπως βλέπω έχεις. Μόνο όταν έρθει η στιγμή, μην κάνεις άλλα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για τα κλοουν μη περιμενεις να δεις μικρα αν δε τα ξεχωρισεις σε αλλο ενυδρειο...
Ασε που θελουν και ανεμωνη Εγω θα εφηνα τα κλοουν και θα εβαζα 2 tang 1 foxface απο τα μεγαλα. Τα anthias αν και πανεμορφα ειναι δυσκολα ψαρια και δε θα σου τα συνιστουσα (απο αυτα που κυκλοφορουν πολυ και ειναι και ευκολοτερα ειναι τα squamipinnis). Βαλε και 2 wrasse (οχι ταυτοχρονα) και κανα δυο goby και εισαι κυριος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα 2 τανγκ, 1 φοξ, 2 ρασε, 2 γομπι .... μονο 7 ψαρακια?? για 500λιτρα με +100 σαμπ??? λιγα δεν ειναι???? εγω θα ηθελα 4-5 ακομα, με μεσο ορο μεγεθους μικρο(6-7εκ), μονο τα 2 τανγκ και το μπλενι να ειναι πανω απο 10 εκ τελικο μεγεθος χρειαζετε να ειμαι τοσο συντηριτικος? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι Λετε εσεις?? | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-04-08 13:14 |
επιλογη ψαριων | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-04-08 23:47 |
τι λετε? | dinos99 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 08-11-07 01:12 |
επιλογη ψαριων | steady | Malawi | 20 | 07-01-07 23:14 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ 2 | GC | Malawi | 9 | 25-05-04 16:14 |