|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω πάντως ότι θέλουν προσοχή .
Οι αυτόχθονες στον αμαζόνιο είναι από τα λίγα ψάρια που τα σκοτώνουν όπου τα βρουν και τα θεωρούν ποιο επίκινδυνα από τα πιράνχας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απόσο ξέρω έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και στο μέγεθος ενυδρείου (μεγάλο φάρδος 1 μ. και μήκος)και στην ποιότητα νερού και αν ξεπεραστούν αυτά ,οι τιμές τους πρέπει να είναι λίγο τσουχτερες (κατι άκουσα κάποτε για 1000-1500 Ε αν δεν κάνω λάθος,ίσως παίζει ρόλο και το μέγεθος και το είδος).
|
|
||||
|
||||
![]()
Δώστε ιδέες στον westie & Nik95
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή φοβουνται μην τα πατίσουν οπου τα βρίσκουν τα σκοτώνουν με καμάκια και μετά αν θυμάμαι καλά τα πετάνε στα πιράνχα. ------------------------- συγνώμη φίλε chemical mac αλλα δεν νομίζω πως σου έχω δώσει δικαίωμα τώρα τελευταία
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 02-12-08 στις 20:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το μονο που ξερω ειναι οτι η αμμος στον πυθμενα ειναι κατι το απαραιτητο για τα ψαρια αυτα.προσπαθω να συλλεξω πληροφοριες ειναι ομως πολυ σπανια για ελληνικα δεδομενα.Λιτρα υπαρχουν μπολικα δεν ειναι προβλημα..
Για την συγκατηκιση τους με αλλα ψαρια ξερει κανεις κατι?πως τα πανε σε αυτον τον τομεα?ειναι επιθετικα?τρωνε οτι χωραει στο στομα τους κ.α.?? |
|
||||
|
||||
![]()
Φέρνει το water in αλλά είναι ακριβούτσικα . Δεν είναι εύκολο ψάρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λιτρα εχεις οκ , απο πλατος ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε george καταπληκτικο site.Δηλαδη αναγκαστικα παραγγελια απο εξωτερικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aπό εκεί τα φέρνει το κατάστημα που προαναφέρθηκε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρτεμια γλυκου νερου | fishme1 | Διατροφή | 17 | 31-08-10 15:48 |
Γλωσσα γλυκου νερου. | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 11-03-08 22:52 |
ελληνικα ψαρια γλυκου νερου | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 04-01-08 16:27 |
Αυτοματη πληρωση ενυδρειου γλυκου νερου | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-03-07 18:42 |
Γαρίδες γλυκου νερου(shrimps) | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 14-07-06 16:16 |