|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω νονη θα σου πω παλι οτι στις φωτο δεν φαινεται φοσκους η σκουλικια παρασιτα εξωτερικα (κλωστες ) οπως ειχες αναφερει .......
μου φαινεται σα "καψιμο" απο υψηλα επιπεδα αμμωνιας ....πιο πανω διαβασα υπερβολικο ταισμα ψωφια ψαρακια συν οτι ελειπες (αρα το ταισμα εγινε στο διπλασιο καθως και χερια θα μπηκαν μεσα) μεγαλες αλλαγες νερου καθε 2 μερες να πεσει η αμμωνια απο την αλλη αν το ασπρο ειναι οπως λες σα βαμβακι (και οχι σα απλη θωλουρα) κανε θεραπεια για φογκους αν εχει "κλωστουλες" να κρεμονται τοτε θεραπεια για παρασιτα ------------------------- πραγματικα εχεις πολυ ομορφα ψαρια !!!!!! απο οσο βλεπω θα σωθουν ειναι σε καλυτερη κατασταση απο οτι ηταν
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 01-12-08 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου προτεινα εκτος απο συχνες αλλαγες νερου να προσθετες pimafix σε συνδιασμο με melafix.....Ειναι σχετικα ακινδυνα και θα σε βοηθησουν στις βακτηριδιακες μολυνσεις που εχουν τα ψαρια σου.....Επισης χρησιμοποιησε και αεραντλια στην καραντινα ωστε τα ψαρια να μην ζοριζονται να αναπνευσουν μεχρι να αναρρωσουν.......Πιστευω οτι σε πρωτη φαση γλιτωσες τα χειροτερα αλλα πρεπει να επαναφερεις τα ψαρια σε αριστη κατασταση για να μην ξανακυλησουν.......Επισης μην ξεχασεις να κανεις γενναιες αλλαγες και να κουραρεις και το ενυδρειο σου πριν επιστρεψεις τα ψαρια απο την καραντινα....
|
|||
|
|||
![]()
Μια ερώτηση: Το pH δεν είναι λίγο προς πολύ τσιμπημένο για τα δισκάκια;
Έχω διαβάσει πως όταν είναι όξινο το pH και να εμφανιστεί είναι "αβλαβής" ( ??? ) για τα ψάρια. Πως εξηγείται αυτό με βάση τη χημεία; Εφόσον ισχύει αυτό, μήπως πρέπει η φίλη μας σταδιακά να ρίξει το pH, ώστε μελλοντικά να μην έχει τέτοιο πρόβλημα όταν με το καλό γίνουν καλά τα δισκάκια της; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καθε ποτε κανεις αλλγες νεροι και σε τι ποσοστο? οι μετρησεις ειναι μετα την αλλαγη ή πριν?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 02-12-08 στις 01:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
+ οτι αν λειπεις συνεχεια απο το σπιτι ειναι πολυ δυσκολο να κρατας δισκοενυδρειο .............
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε δισκους αφου τους εχω κανενα 6μηνο μονο αλλα από οτι ξερω το ph 7,5 δεν ειναι απλα τσιμπημενο.....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι δίσκοι μου είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Την περασμένη εβδομάδα τους έκανα μια θεραπεία Melafix - Pimafix σε συνδιασμό. Αυτή την εβδομάδα δεν τους έβαλα καθόλου φάρμαkα. Φροντίζω να κάνω μεγάλες αλλαγές νερού καθημερινά και φαίνονται να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Τρώνε όλα καλά και λάμπουν τα χρώματα τους. ![]() τρείς μόνο δίσκοι έχουν πολύ λίγο θάμπωμα στα μάτια... και αυτό φαίνετε να φεύγει. Εύχομαι να διορθωθούν σύντομα όλα. Χίλλια ευχαριστώ σε όλους για την μεγάλη σας βοήθεια όπως πάντα. Νάστε όλοι καλά και εσείς και τα ψαράκια σας και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. Νόνη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι αυτή νορμάλ συμπεριφορά; | saxo_29 | Malawi | 8 | 15-11-08 22:02 |
H ταΐστρα αυτή ποιας εταιρείας είναι; | saxo_29 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-09-08 15:57 |
Ποιός γνωρίζει τί ασθένεια είναι αυτή; | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-08 10:19 |
Τι αρρώστια είναι αυτή? | TaitO | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 13-12-06 23:13 |
Τι είδος άλγης είναι αυτή? | Akis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 31-01-06 21:36 |