|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν τα βρίσκεις και πολύ εύκολα!
Νομίζω τελευταία έφερε το Starfish (κάπως έτσι) εδώ Αθήνα.
|
||||
|
||||
![]()
Απο ότι έχω καταλάβει σιγά σιγά θα φέρουν όλοι γιατί οι αναπαραγωγές σε αιχμαλωσία πάνε καλά
![]() Μάνο και Nobilfluid Artemia απο JBL μια χαρά τρώνε και γενικά τα πάντα, αφου τα περάσω απο μύλο για πιπέρι ρυθμισμένο να τα κάνει πούδρα. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο τα εχετε και σα γεννησαν ? Εγω τα εχω 2 βδομαδες περιπου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αρσενικά κοντά στον χρόνο. Τα θηλυκά 1,5 μήνα? ¶ντε 2. Δεν θυμάμαι καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου τα έχω σχεδόν ένα χρόνο!
Εχθές μέτρησα καμιά 10αριά για να δούμε....θα τα καταφέρουν ? Αρτέμια και τροφή σε πούδρα έδωσα και εγώ καθώς και κρόκο αυγού (πολύ καλά βρασμένο). Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν μπόρεσα να τα δω να τρώνε (εδώ που τα λέμε με το ζόρι τα βλέπω). Σήμερα το μενού περιλαμβάνει και 2η αλλαγή νερού (μικρή γύρω στο 10%) και θα επαναλαμβάνω τις αλλαγές κάθε 2η ή 3η μέρα. Υ.Γ. Τα δικά μου ουσιαστικα είναι F1 μια και αυτά που έχω είναι wild.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CPD's | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 31-03-08 11:49 |