|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα ψαράκια σου φίλε δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω κάτι, αλλά και το ενυδρείο σου και το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πολύ όμορφα !!!
![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Από την φωτό είναι πολύ δύσκολο να δεις κάτι.
|
|||
|
|||
![]()
lol
![]() απλα να προσθεσω οτι τωρα που τα προσεχω τα 6 απο τα 10 εχουν κατι μικρες μαυριλες ελαχιστες....αλλα μονο αυτο το ειδος ολα τα αλλα ειναι οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως είναι και λίγο εξογκωμένο το σημείο με την μαυρίλα;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
οχι...
βασικα σε πρωτη φαση θα τα βγαλω ολα και τα 10 γτ μονο αυτα εμφανιζουν σημαδια... αλλα και αυτο να κανω,εαν ειναι παρασιτο θα εχει μεινει και στο ενυδρειο. οποτε να κανω και τπτ αλλο προληπτικα? |
|
||||
|
||||
![]()
κανε αναγνωριση του ειδους πρωτα μηπως ειναι κατι φυσιολογικο και πανε τσαμπα
|
|||
|
|||
![]()
να προσθεσω οτι σε ενα μικρο σημειο εχει ξεφλουδισει...
εχει κανεις να προτεινει τπτ? να βγαλω το αρρωστο ψαρι? να τα αφησω ετσι χωρις να κανω τπτ,μηπως η φυση κανει το θαυμα της...? να κανω θεραπεια με αλατι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-12-08 21:17 |
SOS ασθενεια ικκ!!! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 28-11-08 21:26 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |