|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς τα ψάρια και τα κοράλια υπολογίζω περίπου στα 1200+ ευρώ...
Ευχαριστώ παιδιά, χαίρομαι που σας άρεσε! |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Neoklis;308770
Ευχαριστώ παιδιά, χαίρομαι που σας άρεσε![/quote] Εμένα θα με ευχαριστήσεις που θα πω οτι είναι χαλια ,αηδια μια μ.......α και μισή και οτι τόσο καιρό μας έπριζες τα συκωτια με το παλιοενυδρείο σου ρε φίλε. Εντάξη παιδια πλάκα έκανα,μπραβο Νεοκλι η μεταμορφωση είναι τρομερη και δεν έχει καμμια σχεση με κάποιες άλλες φωτο που είδα ,μου άρεσε το στήσιμο και τα χρώματα των κοραλιών σου και οταν γεμίσει και άλλο (την ξέρεις την άποψη μου) θα γίνει ακόμη πιο τέλειο. |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερό ενυδρείο. Απλά καταπληκτικό.
Αλλά και οι φωτογραφίες τέλειες! Εύγε!
|
||||
|
||||
![]()
Νεο με τέτοια παρέα και γνωρίζοντας το μεράκι σου αυτό το αποτέλεσμα περίμενα!
![]() ![]() όσο για τις φωτό ........ απλά υποφερτές ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλούτσικο έγινε μωρεε
![]() ![]() ![]() ΜΠΡΑΒΟ ρε Νεο θαυματουργός ο ύφαλος σου φίλε. ![]() ![]() Μια μόνο λέξη του ταιριάζει ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑ .. ![]() ![]() ![]() Αλλα τη περιμένεις αφού ασχολήθηκαν όλα τα τρελά αγόρια και ειδικά αυτός ο Θοδωρής με τα μουλιασμένα ΧΕΡΙΑ.. ![]() Μπράβο και στον καλλιτέχνη (ΖΧ) ΕΓΡΑΨΕ με το φακό του.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΛΥ όμορφο!
Να το χαίρεσαι. Ενα νεμάκι λείπει..... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε παλιόπαιδο!!!
Φοβερό έγινε! ¶ξιζε τον κόπο!!! Έχει δίκιο ο Ναυτάρας!!! Είναι ωραίο να έχεις ΦΙΛΟΥΣ Τώρα που τελείωσες και με την παρουσίαση όμως δεν τη γλιτώνεις... Αύριο σε περιμένω από το σπίτι!!! Συγχαρητήρια σε όλους!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο τρελλο αγορι....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
.. Reef .. | χοχλακας φωτης | Reef | 18 | 17-02-05 14:01 |
Reef | ANEMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 25-04-04 19:55 |