|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα καταλαβες...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χε χε για όσους πέρασαν από το leroy και είδαν τις φεγγαρόπετρες που είχαν πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν ότι από όλες τις πέτρες που είχαν το δείγμα ήταν η ομορφότερη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μα στο νερο το HCL δεν διαλυεται σε εντελως ακινδυνα συστατικα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Eμ που να φανταστω οτι κάποιος θα έπαιρνε το δέιγμα ,και όντως είναι ασβεστολιθηκη,και οταν πας να πάρεις πετρες για το ενυδρείο και δεν θέλεις να είναι ασβεστολιθηκές οπως εγω πας με το οξυ στο χέρι .
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλες οι φεγγαρόπετρες είναι ασβεστολιθικές, οπότε πάμε σίγουρα πλέον για red cherry στην αρχή που αντέχουν σε υψηλό kh ph
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Καλά αυτοί στο leroy θα πρέπει να τα έχουν δει όλα! Ο ένας πάει με το μπουκαλάκι του και ψεκάζει οξύ, ο άλλος τραβάει και ξηλώνει το δείγμα, τι άλλο θα δούνε!!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 30-11-08 στις 18:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες που τις λεει απολιθωμένο δέντρο ,σίγουρα δεν είναι καθως και μια άλλη σαν να ήρθε απο το διάστημα το τελευταίο δείγμα σαν μανιταράκια που ήταν έιχα και βοηθούς συνχομπίστες που έκαναν δοκιμή τα περισσότερα δείγματα ήταν ασβεστολιθικά,
|
|
||||
|
||||
![]()
ομως αυτο που δεν εχω καταλαβει φιλε σταυρο ειναι οι πετρες "ατλας" που πηρα......εσενα εκει σου βγαινανε ασβεστολιθικες...
εδω που τις εχω τις τεσταρα 2 φορες με διαφορετικα ακουαφορτε και δεν αφριζουν.....τι παιζει?? επηρρεαζει μηπως το αν η πετρα ειναι απλυτη?? δεν τις τσεκαρα στο μαγαζι...αλλα στο σπιτι οπου τις επλυνα τις στεγνωσα καλα κι επειτα εριξα υδρ/κο οξυ.... το ποσταρω αυτο γιατι ειχαμε διαφορετικα αποτελεσματα για τη συγκεκριμενη πετρα...
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο πιθανό είναι αυτό που λες ,ολα τα τεστ έγιναν στα δείγματα ,που σκονίζονται πάρα πολύ γιατι είναι χαμηλά,εξάλλου γιαυτό σε πήρα και τηλ. αμέσως ,εφόσον τα έχεις τεστάρει δεν υπάρχει κανένας λογος ανησυχίας .Εγω τις έβαλα χθες στο νερο και θα μείνουν κανα 2 βδομάδες με συχνες αλλαγες και κάποια στιγμη θα τις ξανακάνω έλεγχο μια προς μια με οξυ και με τεστ GHkai KH.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |