|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια αναζητηση εδω να βρεις τα ποστ για σοδα και ανεβασμα του kh ph...
υπαρχουν αρκετα εχω δει κατα καιρους... δεν εχω εφαρμοσει τη μεθοδο οποτε οτι απορια εχεις μπορεις να ποσταρεις .... αν χρειαστεις παντως να ανεβασεις kh θεωρειται μια ασφαλης μεθοδος και πιο οικονομικη φυσικα απο τα διαφορα μπαφερς..
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να ειναι απο τα λιγα ηδη που παντα ηθελα να τους αφιερωσω ενα ενυδρειο αλλα ποτε δεν τα καταφερα
![]() Συγχαρητηρια! τοσο το ενυδρειο οσο και τα ψαρια φαινονται πανεμορφα! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Σπυρακο ! Μας εβγαλες την πιστη αλλα τελικα τα καταφερες και μας εβαλες τα γυαλια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτική δουλειά westie συγχαρητήρια και καλή συνέχεια..
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
άντε βρε αγοράκι μου .....
Επιτέλους ..... !! Μπράβο σου ... καλή προσπάθεια αν και κοντέψαμε να πάμε μια ώρα αρχύτερα με σένα ! :P τις πέτρες φρόντισε να τις βάλεις πιο "άτσαλα" για να μην φαίνεται σαν να τις έχεις στήσει εσύ ... και πρόσθεσε και άλλα κελύφη ... Μπράβο και καλή συνέχεια !
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο το ενυδρείο σου, μ αρεσε πολύ, καλή συνέχεια και εις ανώτερα,μπράβο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο...
Όσο αναφορά το στήσιμο εγώ θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να στήσεις πιο φυσικά τις πέτρες στο νταμάρι δεξιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες είναι πολυ πλακί και χρειάζομαι μερικές ακόμα για να τελειώσω το πρότζεκτ με το βραχώδες μέρος.Θα μου στείλει το παιδί μαζί με τα μούλτις και μερικά κελύφη ενω σε 1,5 ευδομάδα θα πάω στο χωριό μου οπου το χωράφι μου είναι γεμάτο με κελύφη
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία καλορίζικα!
Πρέπει όμως να προσθέσεις και άλλα κέλυφη σαλιγκαριών. Πόσα θα σου έρθουν? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika 2 | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 30 | 01-10-09 14:23 |
lake victoria | Hary | Malawi | 12 | 23-09-08 09:59 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |
Παρουσίαση κατασκευής ενυδρείου tanganyika, καπακιού και Moonlight με αισθητήρα φωτός | akisG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 18-05-08 23:03 |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 18-04-08 06:20 |