|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σπυρο!!!
η επιμονη σου και η υπομονη μας ανταμειφθηκαν.... ![]() ![]() μου αρεσει το ενυδρειο σου ..και το σετ απ σου με μια στοιβα πετρες..... θα σου προτεινα: 1. να αγορασεις και ενα τεστ kH ωστε να μη χρειαζεται να χρησιμοποιεις μπαφερς αλλα με λιγη σοδιτσα να το ανεβασεις οποτε κατεπεκτασην και το pH... 2.να καθαρισεις το μπροστινο τζαμι απο την αλγη....στις πετρες δειχνει ωραια ..τις κανει να δειχνουν πιο φυσικες...στο τζαμι ομως φαινεται ασχημα... 3. αν θες να βαλεις σωνει και καλα φυτο γιατι δε βαζεις ανουμπιες σε καμια απο τις πετρες?? και δεν ξεθαβονται τοσο ευκολα οπως οι βελισνεριες..και μπορει να μην ειναι βιοτοπικο αλλα τουλαχιστον θα ειναι αμιγως αφρικανικο το ενυδρειο μιας και οι ανουμπιες ειναι αφρικανικα φυτα... καλη συνεχεια!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ Πάνο.
Τεστ του kh εχω απλά ξέχασα να μετρήσω.Μετράω τώρα και σε ενημερώνω!!! ------------------------- Με υγρό δεν βρίσκω το χαρτάκι αναγνώρισης.Μέτρησα όμως με στικ και βρήκα 10
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 29-11-08 στις 21:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια αναζητηση εδω να βρεις τα ποστ για σοδα και ανεβασμα του kh ph...
υπαρχουν αρκετα εχω δει κατα καιρους... δεν εχω εφαρμοσει τη μεθοδο οποτε οτι απορια εχεις μπορεις να ποσταρεις .... αν χρειαστεις παντως να ανεβασεις kh θεωρειται μια ασφαλης μεθοδος και πιο οικονομικη φυσικα απο τα διαφορα μπαφερς..
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να ειναι απο τα λιγα ηδη που παντα ηθελα να τους αφιερωσω ενα ενυδρειο αλλα ποτε δεν τα καταφερα
![]() Συγχαρητηρια! τοσο το ενυδρειο οσο και τα ψαρια φαινονται πανεμορφα! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Σπυρακο ! Μας εβγαλες την πιστη αλλα τελικα τα καταφερες και μας εβαλες τα γυαλια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτική δουλειά westie συγχαρητήρια και καλή συνέχεια..
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο...
Όσο αναφορά το στήσιμο εγώ θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να στήσεις πιο φυσικά τις πέτρες στο νταμάρι δεξιά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία καλορίζικα!
Πρέπει όμως να προσθέσεις και άλλα κέλυφη σαλιγκαριών. Πόσα θα σου έρθουν? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika 2 | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 30 | 01-10-09 14:23 |
lake victoria | Hary | Malawi | 12 | 23-09-08 09:59 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |
Παρουσίαση κατασκευής ενυδρείου tanganyika, καπακιού και Moonlight με αισθητήρα φωτός | akisG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 18-05-08 23:03 |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 18-04-08 06:20 |