|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πολύ μου αρέσει και κυρίως τα Calvus τα λατρεύω, τρομερά μουτσούνια.
Τις αριστερές πέτρες αν μπορείς να τις τοποθετήσεις λίγο πιο "άτακτα". Μου φαίνεται λίγο σαν προκάτ, αν με πιάνεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Και εμένα μου άρεσε το ενυδρείο σου!
Όχι από τα συνηθισμένα Tanganyika. Επέτρεψε μου να το χαρακτηρίσω "αλήτικο" .. Μήπως μπορείς να ανεβάσεις λίγο ακόμα τη στάθμη; Στην πρώτη φωτογραφία δείχνει κάπως περίεργα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Έλειπα μιά εβδομάδα και δεν μπόρεσα να αναπληρώσω το νερό γιαυτό και έπεσε η στάθμη. Σήμερα στην τακτική αλλαγή νερού η στάθμη δεν θα φαίνεται πλέον.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο ! Μπράβο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι φιλε μου πολυ καλο το ενυδρειο σου.Οπως ειπατε και ποιο πανω το αριστερο βουνο φαινεται αρκετα στημενο.Η αποψη μου ειναι να απλωσεις λιγο τις πετρες για να δειχνει ποιο φυσικο και θα ελεγα να συμπληρωσεις και αλλες πετρες.Μου φαινονται λιγες.Αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου και τιποτα περισσοτερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο γιατρέ!!! Πάρα πολύ όμορφη προσπάθεια!!!
¶ν διορθώσεις λίγο και το βουνό στα αριστερά θα γίνει τέλειο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο , καλή συνέχεια στο έργω σου
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου φυτεμένο ! | makis206 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 07-10-08 19:39 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου mini! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 02-06-04 07:05 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |