|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχαμε καμια εξεληξη?
|
||||
|
||||
![]() φιλε καλημερα!! ειχε πεσει δουλεια στο μαγαζι και δεν προλαβα να το τελειωσω... λογικα μεσα στο 2ημερο θα ειναι ετοιμο...
|
||||
|
||||
![]()
οκ σε περιμενω
|
||||
|
||||
![]()
ολοι σε περιμενουμε.....αμαν πια...!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχ
να φανταστεις εχω παγωσει οποιαδηποτε αγορα εχει να κανει με φωτισμο γιατι περιμενω τα αποτελεσματα απο τον φιλο μας
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! παιδια σημερα μετα απο πολυ ταλαιπωρια για να βγαλω τα πορτακια απο πανω απο το ενυδρειο επιτελους εχω τις φωτο...
αν και χρειαζεται να κοψω τα ποδια απο το φωτιστικο για να χαμηλωσει κι αλλο... ( ειναι ψηλα ) ![]() ![]() ![]() στην πρωτη και δευτερη φωτο το φωτιστικο με το ενυδρειο... στην τριτη φωτο το ενυδρειο με τις φθοριου στην τεταρτη φωτο το ενυδρειο με τα σποτ λεντ... το αποτελεσμα για εμενα ειναι μια χαρα!!!! απλα πρεπει να δω πως θα αντιδρασουν και τα φυτα...
|
|||
|
|||
![]()
ειπες οτι η τριτη ειναι οι φθοριου και η τεταρτη ειναι τα led;
η τριτη ειναι αρκετα πιο φωτεινη, θελει διπλασιο φωτισμο τουλαχιστον για να φτασει η τεταρτη φωτο την τριτη μην το λαβεις σαν αποθαρυνση της προσπαθειας σου παντα ειναι καλες τετοιες κατασκευες πες μου κατι αλλο γιατι το δευτερο καπακι ειναι τοσο ψηλα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Damsel white spot | AlexandraT | Mη Reefsafe | 8 | 06-11-08 19:29 |
green spot & πρασινη τριχοειδης... | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 24-10-08 15:38 |
sos δοσολογία του contra spot της tetra | Ritsa | Bettas | 10 | 14-08-07 23:56 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |