|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
λεσ ε;;απλα αν εχει καλυτερα αποτελεσματα γιατι να βαλω φαρμακο κ να χαλαω κ τη βιολογια του φιλτρου!!αν και εχει χαλασει πλεον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην κανεις υποθεσεις....Στο τελος της θεραπειας θα κανεις μετρησεις και τοτε θα δεις αν πραγματι εχει χαλασει η βιολογία σου.....
Επειδή το costapur το εχω δοκιμασει αλλα και συγκρινει με το αλατακι μπορω να σου πω οτι το δευτερο κανει πολυ καλυτερη δουλεια..... Ομως νομιζω οτι θα ηταν λαθος να σταματησεις τη θεραπεια στη μεση....... Αυτό για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος, και καλό θα ηταν να απαντησει ενας πιο εμπειρος, ειναι αν θα βοηθησει να προσθεσεις και παραλληλα με τη θεραπεια, αλατι..... Εγώ ειμαι της γνωμης οτι θα επιβαρυνθουν τα ψαρια με τη διπλή θεραπεια αλλα όπως ειπα καλύτερα να το επιβεβαιώσει ενας πιο εμπειρος..... |
|
|||
|
|||
![]()
εσεισ τι λετε παιδια για αυτο που λεει ο imichal??να βαλω αλατι κ φαρμακο μαζι;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις κανει σωστα τη θεραπεια μεχρι τωρα συμφωνα με τις οδηγιες οχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ultifiliis.htm
Πρέπει και να ψάξεις...γιατί έχεις ικ στο ενυδρείο σου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ? | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-10-07 15:20 |
Δολλαριο ασθενεια | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-02-07 19:27 |