27-11-08, 01:43
|
 |
Senior Member
|
|
Περιοχή: Kομοτηνή , Φοιτιτής στη Θεσ/νίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τσιόνογλου Σταύρος
Σαφώς και έκανε λάθος που πήρε δίσκο χωρίς να είναι έτοιμος ,αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά δηλ αμά βάλουμε το χέρι στο ενυδρείο για να κάνουμε κάποια δουλεια για ωρες σημαίνει οτι θα ψοφισουν τα ψάρια .Είναι ψάρια με ιδιαίτερες απαιτήσεις στο νερό και ίσως την διατροφή αλλά πιστεύω μέχρι εκει.Κάθε 2βδομάδες κλαδεύω και όταν κλαδεύω αυτοι που με ξέρουν γνωρίζουν οτι ξεκινάω το πρωι και τελειώνω αργα το μεσημέρι,ποτε δεν έπαθε κανένα ψάρι (δισκος) τίποτε,το πολύ πολύ να μου τραβηξε κανένα ζευγάρι τις τρίχες στο χέρι επειδή είχε μικρά και προσπαθούσαν να με απωθήσουν, Ολα τα είδη ψαριων έχουν τις ιδιαιτερότητες τους και ολα πρέπει να τα έχουμε στις κατάλληλες συνθήκες για να μας ανταμείψουν με την ομορφιά τους. Ισως ο φίλος μας να βιάστηκε αλλά πιστεύω απο το πάθημα του να μάθει πράγμα για το οποίο είμαι σιγουρος,εξάλλου ολοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε.
|
Κύριε Σταύρο είναι δώρο το ψάρι , καταλαβαίνω ότι θέλετε να με βοηθήσετε και για αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ . Έμαθα πάρα πολλά εδώ και ακόμα συνεχίζω να μαθαίνω όσο έχετε εσείς .
Δεν θέλω να δώσω αυτό το ψάρι μα τι να πω όταν το είδα με έφεραν Discus είπα τώρα πατήσαμε στραβά και είπα ότι δεν θα ζήσει αλλά εδώ και 14 μέρες είναι μια χαρά , τον ταΐζω με τέσσερις διαφορετικές τροφές και είναι πολύ ζωηρό τώρα.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Θελεις και αλλα ?
φυσικα και οι πιλοτοι στην F1 ειναι τολμηροι αλλα ξεκινησαν απο τα go-cart να δειχνουν την τολμη τους.
Αυτο προτεινα και γω
Καλη συνεχεια.
|
Σε ευχαριστώ φίλε μου ,πάντα φιλικά έτσι δεν έχουμε κάποιο παρεξήγηση ??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 27-11-08 στις 01:43
Αιτία: Automerged Doublepost
|