|
|
|||
|
|||
![]()
Τα prizm κάνουν θόρυβο και δεν είναι για τα λίτρα που αναγράφουν. Το λέμε χρόνια τώρα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() άντε φτάνει με αυτό το ![]() ![]() ![]() ![]() σε λίγο καιρό έρχεται η αναβαθμίσει 400-450 λίτρα και θα απαλλαγώ από το σαματά skimmer ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
έβαζα ένα τούλι με "γιαλοβαβακα" στην έξοδο,για να σταματάει τις φυσαλίδες...εδώ είχαμε 100% επιτυχία,το μονο κακό που είχε ήταν,ότι ήθελε κάθε 2-3-4 μέρες καθάρισμα. δε το έχω πια αυτό το skimmer για να σου ανεβάσω φωτό,στις πιο πάνω φωτό που έχω στην φωτό 2 φαίνεται λίγο.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ κατάλαβα, θα το δοκιμάσω και αυτό.
Μείωσα λίγο την θόρυβο βγάζοντας τελείως το σωληνάκι που πήγαινε από την τάπα εισόδου αέρα στην αντλία. Στην συνέχεια πέρασα ταινία τεφλόν στο σπείρωμα της τάπας ώστε να βιδώνει καλά και την άφησα ένα "κλικ" ανοικτή. Σε ευχαριστώ για την απάντηση
|
||||
|
||||
![]()
δεν δοκίμασα να βάλω σιγαστήρα,τον σιγαστήρα που έχουν τα αλλα skimmer...μήπως και !!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασα εγώ κάτι παρόμοιο αλλά δεν...
Δεν ξέρω αν έβαζα λίγο βαμβάκι στο κάθετο κομμάτι (εκεί που έβγαλα το σωληνάκι, από την τάπα ως στην αντλία, πίσω από το κόκκινο βελάκι της photo) ώστε να μειώσω τον θόρυβο του νερού που στροβιλίζεται λόγω της εισροής του αέρα από την τάπα. Ποιά είναι η γνώμη σου;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red Sea max 130 lt | chasoulasj | Reef | 11 | 16-01-09 19:39 |
CO2 της Red Sea | antonis_p | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-04-08 08:56 |
RED SEA MAX ενυδρείο.. | Carebean pirate | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 09-04-07 10:41 |
30/08/05: Red Plakat Male x Platinum Cambodian Red (Blue Wash) Female | Maverick | Bettas | 19 | 18-09-05 14:32 |
Μειωση ph? | kifinas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 22-01-03 23:53 |