|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως παιδιά, πέρα από την πλάκα, με ταλαιπωρεί εδώ και λίγες ημέρες μία περίεργη δερματίτιδα και στο μόνο αίτιο που πάει το μυαλό μου είναι το ενυδρείο. ¶λλωστε δεν προσέχω καθόλου, με κοψίματα στα χέρια και μέσα στο νερό. Το ανέφερα στον γιατρό αλλά δεν έδωσε σημασία. Έχω να ασχοληθώ μαζί του 2 εβδομάδες, αλλά τουλάχιστον αύριο πρέπει να κάνω μία αλλαγή νερού γιατί θα δώ διάφορα μέσα...
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως θα ήταν φρόνιμο να χρησιμοποιέις αυτό το χρονικό διαστημα γάντια μιας χρήσης ,εξάλλου και το ενυδρείο είναι μικρό και πιστεύω οτι θα βολεύτης μια χαρά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Πρήξιμο δεξιάς πατούσας. Επίσκεψη σε παθολόγο, λόγω φόβου νεφρών ή κυκλοφοριακού. Ο γιατρός μόλις είδε το πρήξιμο μου είπε να πάω σε δερματολόγο. Αλλά για σιγουριά έκανε εξετάσεις αίματος/ούρων που σιγούρεψαν τα λεγόμενά του. (Από την στιγμή που αναφέρθηκε δερματολόγος αρχίζω να βλέπω ύποπτα το ενυδρείο) Την επομένη εκτός από πρήξιμο έχουμε 2 φουσκάλες με πύον και 2-3 πληγές. Πλύσιμο με betadin και σκασιμο των φουσκάλων. Το μεσημέρι το πόδι έχει ξεπρηστεί αλλά ξεκινά πρήξιμο στο χέρι στη βάση του καρπού. Το το πρήξιμο στο χέρι έχει φτάσει στον αγκώνα. Επίσκεψη στο νοσοκομείο δερματολογικών παθήσεων και αφροδισίων (είμαι μονογαμικός και το ίδιο νομίζω και η γυναίκα μου) Η γιατρός βλέπει τα συμπτώματα και μου λέει ότι το πόδι δεν χρειάζεται επιπλέον θεραπεία αλλά μου δίνει αντιβίωση για το χέρι. Μου λέει ότι αν δεν περάσει σε 2 ημέρες να ξαναπάω. Αύριο βράδυ θα είμαι εκεί. Ελπίζω να μην έχω κάτι από αυτό: Fish TB (MYCOBACTERIUM MARINUM), also called fish tuberculosis, fish tank granuloma, swimming pool granuloma. Related to human TB and leprosy.
![]()
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 24-11-08 στις 01:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εύχομαι όλα να πάνε καλά .....
κράτα μας ενήμερους. Φυσικά μην παραλήπεις να αναφέρεις στους γιατρούς πως έχεις συχνά επαφή με νερό ενυδρείου ... Περαστικά φίλε μου ...
|
||||
|
||||
![]()
περαστικα, να μην ειναι τπτ σοβαρο και απο το ενυδρειο...
και ηθελα να παρω αυτο http://www.aquaristic.net/shop.php/s...chparam/gloves και ο νεοκλης μου αλλαξε μυαλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
περαστικα!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ίσως να έχουν παρατηρήσει και άλλοι κάτι παρόμοιο .. καλό είναι να ξέρουμε τι και πως ... Ελπίζω να μην είναι απο το ενυδρείο σου και όλα να πάνε καλά με το θέμα της υγείας ... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάλι από την αρχή | Aris50 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-12-08 08:35 |
Τι είδος είναι τούτο? | PascM | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-03-08 11:31 |
ναμε πάλι........ | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 05-10-07 18:16 |