|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η απο καποιο πετ σοπ που εμπιστευεσαι??
|
||||
|
||||
![]()
γνωστός μου με καθαρό μπόλι δεν νομίζω...2 γνωστούς έχω με ενυδρείο και το καθαρίζουν όποτε θυμούνται...τώρα από πετ σοπ δεν ξέρω....πηγαίνω στο Quico Mega Pet αλλά δεν ξέρω άμα θα δεχθούν να μου δώσουν...και πέφτει και κομματάκι μακριά απο εκεί που μένω...θα ξαναπάω δηλαδή όταν είναι να πάρω ψάρια σε κανα δεκαήμερο(που ελπίζω να έχει στρώσει το νερό!!!)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μη πας για ψαρια... λογικα δεν θα εχει στρωσει... ποσο καιρο εχεις ξεκινησει?? αν θελεις βαλε αγγελια και ζητα αν καποιος μενει κοντα σου να σου δωσει μπολι... ολο και καποιος θα ειναι σχετικα κοντα σου...
|
||||
|
||||
![]()
εδώ και 3 μέρες το έχω γεμάτο...λές να μην έχει στρώσει??? την προήγουμενη φορά οι μετρήσεις μου ήταν καλές σε ένα 10ήμερο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανονικα το στρωσιμο κανει 1-1.5 μηνες περιπου... ποτε δεν κανει 10-20 μερες... και οσοι νομιζαν οτι εστρωσε και εβαλαν ψαρια μετα ετρεχαν να δουν γιατι τα NO2 και ΝΟ3 επιασαν κοκκινο...
|
||||
|
||||
![]()
με βλέπω να χρησιμοποιώ τον ''απάνθρωπο'' τρόπο στρωσίματος και να ρίξω μέσα κανένα χρυσόψαρο...έχω έναν φίλο που έχει χρυσοψαράκια....λες να δανειστώ κανένα??? αλήθεια πόσες μέρες κάνει για να στρώσει το νερό με ένα χρυσόψαρο???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τοσο δυσκολο σου ειναι να βαλεις μια αγγελια????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου REEF προετοιμασία νερού | marios | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 19-07-07 10:05 |
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ | alexinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 22-03-07 17:11 |
επιτάχυνση στρωσίματος σε φυτεμένο - κατοικιμένο | chrisb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-02-07 12:46 |
Ιδέα για στρώσιμο νερού... | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-09-05 15:14 |
Στρώσιμο νερού express | oscar | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-07-04 06:18 |