|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα λίτρα είναι πολύ λίγα για όλα αυτά τα ψάρια!!!Όταν λες οι μετρήσεις σου είναι καλές τι εννοείς???Ότι δεν έχεις νιτρώδη και αμμωνία???Δεν γίνετε να είναι σωστές οι συνθήκες νερού σου,εφόσον μερικά ψάρια θέλουν σκληρό και αλκαλικό νερό και μερικά μαλακό και όξινο...
![]() Όλα φιλικά έτσι???εγώ εσένα και ακόμα πιο πολύ τα ψαράκια σου προσπαθώ να βοηθήσω... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΟΣΟ ΑΝΑΦΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΒΑΛΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΑ ΨΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟ ΣΤΑ 60 ΛΙΤΡΑ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με κουράζεις,απλά μην γράφεις με κεφαλαία φαίνεται σαν να φωνάζεις...
Εγώ στο 60λιτρό μου είχα μόνο γκάππυ σε αναλογία 1 αρσενικό προς 3 θυλικά και είχα πολλές πολλές γέννες,επίσης είχα και πολλά φυτά...Εάν αφήσεις μόνο γκάππυ και τα προσέχεις θα δεις ένα τέτοιο θέαμα όπως έβλεπα και εγώ όταν τα είχα... ![]() Απλά να έχεις και αρκετή ποσότητα από κερατόφυλλο για να κρύβονται τα νεογνά...Επίσης να ξες ότι γεννάν σαν κουνέλια(μην πω και παραπάνω) όποτε πριν τα βάλεις θα πρέπει να αποφασίσεις που θα τα δώσεις και τι θα τα κάνεις αυτά τα νεογνά...
|
|||
|
|||
![]()
για να γενησουν πηραζει να ειναι μεσα και το γκουραμι με τον κοκκινουρο καρχαρια
------------------------- α και τα ζωωτοκα μπορουν να γενουν στο ιδιο ενυδρειο μαζι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g-pavl : 22-11-08 στις 20:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η συνθεση σου ειναι πολυ λάθος, όπως σου είπε και ο θοδωρης... τωρα στα 60 λιτρα μπορεις να κρατισεις πχ, μονο γκαπακια, η ενα κοπαδι (πχ νεον 8-10 ατομα) για σκαλαρια και καρχαριακια, και πλεκο ειναι πολυ μικρο..
επεισης ειναιπολυ σημαντικο να κανεις μετρισεις και να μας πεις τα αποτελεσματα αφου εχεις μεσα τα ψαρια, και οχι πριν...
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ
\ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλαρι | kanarini | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 22-09-08 15:25 |
Σκαλαρι SOS | abrous | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 21-12-07 11:48 |
Σκαλαρι αρρωστο | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 18-04-07 13:22 |
σκαλαρι? | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 22-02-07 01:00 |