|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο του ?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομίζω ...
είπαμε .. δεν θα φαινότανε καν ... |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο το ψαράκι και σίγουρα θα νιώθει βασιλιάς στο καινούργιο του ενυδρείο...αλλά εγώ στο 30λιτρο και μερικές φορές τον έψαχνα και μου έλεγαν "ψαράκια δεν έχει μέσα?'' ... φαντάσου στο δικό σου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πειτε μου καμμια γνωμη......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας ακόμα CPDακιας!! Ωραίος! Σκεφτόμουν: μήπως να έδινες ύψος στην πίσω αριστερή γωνία;
Ένα ακόμα θέμα είναι το κρύψιμο του φίλτρου.. Ίσως κάτι να έπιανε πάνω στο ξύλο που είναι μπροστά στο φίλτρο; |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα θελει πολύ δουλεια ακομα...... Πολλα φυτα ηρθαν κλαδεματα και δεν εχουν παρει ακομα μπρος.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία ψαράκια!!! Μπράβο σου!!
![]() Κούρεψε καπως την moss, θα δειξει πιο ομορφη... Αριστερά δώσε λιγο ύψος όπως είπε και ο harilaos. Δεξια μπροστα ισως να εδειχνε ωραια microsorum pterotus σε αμφιθεατρικη διαταξη και ετσι θα κρύψεις και το φίλτρο... ![]() Και μια συμβουλη για το φόντο. Πηγαινε σε βιβλιοπωλειο ακι ζήτα ένα χαρτι το οποίο είναι απο την μια του πλευρά βελούδο. Θα δείξει πολύ πιο όμοεφο απο το σκληρό χαρτόνι... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποίημα το ενυδρείο!
Συγχαρητήρια! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ηλια!!!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσθήκες στις "τροφές για ψάρια" του Pani | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-01-06 11:36 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |